> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ники М. си го върна на Алисия! Вратарят заби фолк дивата Преслава


Ники М. си го върна на Алисия! Вратарят заби фолк дивата Преслава

0
0
221

Публикувана на: февруари 24, 2016

Преслава и Ники Михайлов са гаджета! Фолк певицата и футболистът имат връзка и съвсем скоро планират да я обявят публично. Всичко започнало с невинни SMS-и от Ники към Преслава. Щом вратарят научил за връзката на Алисия и Георги Станоев, буквално побеснял. Синът на Боби Михайлов е разбрал последен за връзката на Ася от Вакарел с бившия на Преслава. Алисия го уверявала, че връзката й с бившия на Преслава е измислица на жълтите медии, пише в. „Всеки ден“.

Нямало нищо общо с истината, това били просто писаници на вестниците, клела се певицата и го уверила, че е в Албания на участие. В същото време тя печеше кълки в Тайланд заедно с новата си любов Жоро Бирмата. Щом папараците на Николета Лозанова щракнаха Станоев с Алисия да излизат от летището, за Михайлов вече нямаше и съмнение, че е бил долно изпързалян.

Така Ники решил да напише SMS на другата засегната страна – Преслава. Това, между другото му е коронният номер. Припомняме, че когато Лозанова и Валери се събраха, Михайлов веднага се свърза с Алисия и я покани на вечеря. Именно така започна любовния им роман, продължил повече от 4 години.

Същата схема използва и сега с Преслава. Ники се възползва от състоянието на добричлийката, която изпаднала в депресия, щом разбрала за Алисия и Бирмата.

След няколко съобщения, Ники поканил Преслава на вечеря и постепенно отношенията им се задълбочили. В неделя вечер певицата е била в компанията на футболиста, а в понеделник също е вечеряла с него в елитен столичен ресторант.

Запознати очакват до седмица Преслава и Михайлов да се покажат и публично.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments