> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ники М. изчетка холандците: Фаворити сте


Ники М. изчетка холандците: Фаворити сте

0
0
289

Публикувана на: март 23, 2017

„България е способна да побеждава най-силните и да губи от най-слабите!“

Това заяви вратарят Николай Михайлов, който почти сигурно ще бъде титуляр за националния отбор в световната квалификация срещу Холандия тази събота. Бившият страж на Твенте говори за холандската медия nos.nl и предупреди, че в този мач само един от отборите има какво да губи и това не е българският.

„За последно България игра на голям турнир, когато в състава бяха футболисти като Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров. Те играеха в големи европейски клубове. Сега е по-различно и на българските футболисти им е трудно да стигнат до това ниво. Нямаме играчи нито във Висшата лига, нито в Бундеслигата, нито в Ла Лига. В Италия имаме двама, но те са в клубове, които се борят за своето оцеляване. Качеството на нашия футбол падна значително през последното десетилетие. Понякога поднасяме изненади срещу силни отбори, но друг път губим от Люксембург“, заяви Михайлов.

„Холандците също имат проблеми. В отбора има много млади футболисти, а част от тях дори не играят редовно на клубно ниво. Очевидно е, че холандците не са толкова силни, както преди няколко години, но те си остават фаворити за мен. Само единият отбор обаче има какво да губи в събота и това не сме ние. Ще направим всичко по силите си, за да ги затрудним максимално“, добави той.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments