> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ники Михайлов се оцени на милион евро годишно


Ники Михайлов се оцени на милион евро годишно

0
0
309

Дата: януари 9, 2016

Националният вратар на България Николай Михайлов продължава да си търси нов отбор, след като се раздели с турския Мерсин. Агентът Лъчезар Танев търси нов тим на вратаря, като се опитва да му уреди най-добрата заплата като свободен агент.

Михайлов вече е отхвърлил първата оферта, дошла от холандския Рода, пише „България Днес“. Отказът е заради предлаганото възнаграждение, което не отговаряло на претенциите на играча.

Според запознати, вратарят и мениджърът му настояват за заплата от около милион евро на година, което прави 80 000 евро на месец. Близка до тази сума той получаваше в Турция, но клубът му изпадна във финансова криза, а и българинът не успя да се наложи като титуляр под рамката.

Танев вече проучвал варианти за продължаване на кариерата на Михайлов извън Европа. Вратарят е предложен на азиатския пазар, като най-добрите варианти са Катар и ОЕА. Там заплатата на Ники няма да е проблем за местните шейхове.

За национала е изключен вариантът за Китай или Южна Корея, тъй като там има ограничения за чуждестранни вратари. Възможна дестинация е Япония, където на поста привличат чужденци.

Агентите на Ники го предлагат и в САЩ, но трансфер там е малко вероятен. Не е изключено Михайлов да остане в Турция при добра оферта от елитен отбор. Николай е предложен и в Казахстан, където парите също са големи, а благодарение най-вече на Мъри Стоилов пътеката за България е постлана.

Баща му Борислав Михайлов също е задействал връзките си, за да може синът му бързо да си намери отбор. Николай иска да играе редовно още от пролетта, за да си върне мястото и в националния отбор. Основният критерий за играча обаче ще е заплатата.

27-годишният футболист на практика пропиля две години от кариерата си. В тях той изигра общо 15 мача за Верона и Мерсин. Вратарят признава, че най-голямата му грешка е напускането на Твенте през 2013 г.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments