> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Не мучете, а мълчете! ЦСКА е отново тук! И Европа го прие!


Не мучете, а мълчете! ЦСКА е отново тук! И Европа го прие!

0
0
221

Публикувана на: юли 2, 2016

ЦСКА се завърна! Не у нас, а в Европа. Вярно, една контрола, но каква!? 1:0 срещу полския властелин Легия, срещу отборът, който в последните 4 години има 3 титли, а последната направи дубъл! Този отбор бе тотално надигран от ЦСКА!

Днешното поведение на „армейците“ в Европа показа, защо ги е толкова страх Гриша Ганчев да не му сложи на този отбор Емблемата! Тя е велика и тя превръща футболистите в големи футболисти. На момента!

Вие видяхте ли ги тези, дето дойдоха от Ловеч!? Ами другите, дето до онзи ден играеха с Чико Бяга и Чико не Бяга!? Излизат срещу отбора, от който трепери цяла Полша и го пребиват. На игра, на тичане, на шпагати, на всичко!

Ето това е ЦСКА! Той отново е тук, в Европа. По-истински отвсякога този век! Затова като звъннат в офиса на Интер, там казват „Да“ за спаринг. Затова Динамо Киев си намества програмата. Това е ЦСКА, нещо, което нито Лудогоец, нито Левски някога ще бъдат.

Стига вече с това припознаване! Когато един отбор се казва ЦСКА, когато се държи както днес на терена, когато начело е Гриша Ганчев, а лентата е на ръката на Чорбаджийски, когато в краката ти почват да се въргалят европейски шампиони, или си от този ЦСКА, или не си от никой!

Този ЦСКА си връща респекта към него. Той отново буди страх! Преди мача в канала на Легия нахлуха над 1000 българи. Половината от тях – левскари. Пишеха, бришеха, мучаха. На полувремето изчезнаха половината. След края останаха само двама. Съюзиха се с още двама от Божково ГМО, и се разбраха, че подкрепят другото ЦСКА. Това, в което Баба дора ще е стопер, Васо Пожарната опорен халф, а Цецо Найденов дилър на планове. И ще го възпява трубадура на Майкъл Чорни. Останалото е мълчание…

Е, днес ЦСКА даде ясно да се разбере какво се случва. Идва червена доминация. Дълга, плашеща, подтискаща. За ужас на мучащите у нас и за удоволствие на Европа, която отдавна чакаше точно такъв ЦСКА. Истински европейски!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments