> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Нефтохимик: Излизаме за победа срещу ЦСКА, няма да сме боксова круша


Нефтохимик: Излизаме за победа срещу ЦСКА, няма да сме боксова круша

0
0
2124

Публикувана на: август 12, 2016

Днес целият треньорски щаб на Нефтохимик даде пресконференция, като основна тема на брифинга бе предстоящия мач с ЦСКА. В началото треньорите говориха относно освободените играчи през лятната подготовка, като не се подмина и темата с атаките на някои от футболистите, които вече не защитават цветовете на Нефтохимик.

„Тук пред вас сме хората, които взимаме всички спортно-технически решения в отбора. Когато започнахме подготовка на мен и на всички треньори ни се искаше да имаме повече местни момчета, затова от миналогодишния отбор при нас останаха 5-6 човека. В течение на подготовката обаче, видяхме и решихме, че въпросните футболисти няма да успеят да помогнат на отбора за постигане на целите ни в Първа Лига. Може би е неприятно, че две седмици преди първенството им бе съобщено, че няма да разчитаме на тях, нормално беше да се стигне до някакъв конфликт, но нашето решение за освобождаването им бе продиктувано изцяло от показаното от тези футболисти в лятната подготовка. Всички момчета, с които се разделихме са футболисти с качества и съм убеден, че ще продължат да се развиват“, това заяви старши треньорът Димчо Ненов.

Помощник треньорът на тима Тодор Киселичков допълни: „преценихме, че трябва да се разделим с тези момчета и да потърсим попълнения, които да вдигнат нивото на отбора. За жалост тези играчи не са местни, но това са реалностите към момента“.

На пресконференцията присъства и треньорът на вратарите на Нефтохимик Тихомир Тодоров, който обясни: „не е нормално да се търси личен мотив за освобождаването на въпросните играчи, всяко наше решение е взето на база показаното в контролите и тренировъчния процес“.

Относно предстоящия мач с ЦСКА идната неделя Димчо Ненов заяви: „готвим се по план за предстоящия тежък двубой. Нашият отбор има потенциал и е въпрос на време да го разгърнем. Видяхте, че Верея успя да се поздрави с победа срещу „червените“ с една организирана и дисциплинирана игра.

Нефтохимик отива на „Армията“ да играе футбол и да се надиграва с ЦСКА. Ако успеем да влезем добре в мача, съм убеден, че ще постигнем добър резултат. Ще изиграем мача като равен с равен и няма да сме боксова круша. Ние сме Нефтохимик, отбор с традиции и се надявам да го покажем в неделя. Нямаме контузени състезатели и ще разчитаме на всичко налично в момента. Всеки отбор, който отива на „Българска армия“ обречен и без самочувствие не го чака нищо добро“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments