> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Неделев има да спазва обещание срещу Славия днес


Неделев има да спазва обещание срещу Славия днес

0
0
258

Публикувана на: март 3, 2016

Ботев Пловдив търси реванш днес срещу Славия за изпуснатата в последната секунда победа над Пирин през уикенда. Жълто-черните допуснаха изравняване и не успяха да си тръгнат с трите точки от Благоевград, въпреки положенията, които създадоха. Звездата Тодор Неделев обеща реванш пред собствена публика срещу Славия и бултрасите днес очакват той да удържи на думата си. Белите пък направиха две безлични нулеви равенства през пролетта и новият треньор Александър Тарханов се надява на първия си успех днес в Коматево.

За равенството с Пирин Николай Костов обвини директно вратаря Виктор Голас и се очаква бразилецът да остане на пейката днес. Шанс ще получи Валентин Галев, а карето в отбрана пред него ще е в познатия състав – Йордан Христов, Радослав Терзиев, Милен Гамаков и Игор Ошчипко. В средата на терена също не се очакват промени и конците ще дърпат Лъчо Балтанов и Мариян Огнянов, а по крилата ще вършеят Неделев и Кифуети. Атаката отново ще води Грегъри Нелсън.

В Славия дебют ще запише кениецеът Омар Абуд, който ще заеме мястото на наказания Мартин Дечев на левия бек. В центъра на отбраната партньорството между Стефан Велков и Димитър Пиргов изглежда стабилно и няма да бъде разрушавано. Средната линия Александър Тарханов ще повери на Емил Мартинов, Янис Карабельов. На фланговете ще застанат Дуде Ндонгала и Сердер Сердеров, а Балджийски ще застане зад нападателя Ивайло Димитров.

Ботев Пд – Славия
Комплекс „Коматево“, гр. Пловдив от 15:00 ч. 

Ботев: Галев, Христов, Гамаков, Терзиев, Ошчипко, Балтанов, Юсеин, Огнянов, Неделев, Кифуети, Нелсън

Славия: Петков, Панов, Велков, Пиргов, Абуд, Мартинов, Карабельов, Дуде, Сердеров, Балджийски, Димитров

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments