> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Невиждана чистка на „Герена“! Левски бие шута на поне дузина футболисти


Невиждана чистка на „Герена“! Левски бие шута на поне дузина футболисти

0
0
230

Публикувана на: май 30, 2017

Невиждана чистка се задава на „Герена“. Според информация на „Меридиан Мач“ Левски иска да се отърве по време на паузата от цели 12 футболисти от сегашния състав. Толкова са играчите в черния списък на ръководството, а от тях поне десет ще си тръгнат. За вакантните две места на „Герена“ ще се борят четирима футболисти, които играят на сходни позиции. Става дума за двойките Александър Александров/Димитър Пиргов и Бабатунде Адениджи/Франсис Нар.

Черният списък на „Герена“ се разделя на няколко дяла. В първия са футболистите, на които договорите свършват в края на сезона. Там са Джереми де Ноойер, Георги Костадинов и Сърджан Лукин, които отказаха да подновят контрактите си, и Антонио Аниете, който не получил предложение за нов контракт. Шведското недоразумение Симон Сандберг, Антон Огнянов и Амаду Сукуна са в групата на футболистите, за които на „Герена“ са преценили, че нямат качества за Левски и трябва да си тръгнат.

В съвсем отделна графа влиза Божидар Краев. Младокът има договор до края на годината и отказва да го продължи. Заради това „сините“ ще направят всичко възможно, за да го продадат по време на паузата. Мениджърът на играча Джон Ингълс е гарантирал, че ще намери добра оферта, но това не значи със сигурност, че ще се стигне до сделка. При всички положения обаче Божидар Краев няма да играе за Левски през следващия сезон. Ако не бъде продаден, той ще бъде забит на пейката до края на договора му, както стана с Георги Костадинов и компания.

„Сините“ шефове се готвят да направят мащабна селекция, с която да компенсират изгонените. Очаква се отборът да се подсили с двуцифрена бройка футболисти.

Треньорът на Левски Николай Митов пък остава на поста си поне засега. „Сините“ шефове вярват, че специалистът не разполага към днешна дата с достатъчно качествени футболисти, с които Левски да играе добре и да печели. Това обаче в никакъв случай не значи, че Митов със сигурност ще води отбора и през следващия сезон. На „Герена“ често нещата се оказват предпоследни.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments