> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Невиждана измама! Разград скочи на Домусчиев и разчекна Петричев!


Невиждана измама! Разград скочи на Домусчиев и разчекна Петричев!

0
0
272

Публикувана на: юни 7, 2016

Невиждано! Фенове на Лудогорец скочиха на боса Домусчиев и разчекнаха дясната му ръка Петричев!

Запалянковците се обявиха срещу новата емблема на клуба, представена вчера от управата на петкратния шампион и за чиито избор отговаряше точно Петричев. Според независимия forum.ludogorec.com, на новото лого липсва идентичност, а изпълнението му е непрофесионално.

Запалянковците намират и поразителна прилика с емблемата на Спортинг Лисабон. 760 са участниците във форума, който излиза с нарочна декларация. Други неорганизирани фенове пък изразяват възмущение, че от емблемата отсъства името на града, в който се развива проектът Лудогорец – Разград.

Разкрита е и истинска измама с наложената емблема, която въобще не е била сред обсъжданите, но явно най-много се е харесала на собственика Домусчиев.

Ето пълния текст на декларацията на forum.ludogorec.com:

„Поддръжниците на ПФК“Лудогорец“ от независимия forum.ludogorec.com изразяваме твърдото си несъгласие с приетата нова емблема на клуба. Две съществени нейни характеристики я правят напълно неприемлива за нас. Това са липсата на идентичност и непрофесионалното изпълнение.

Автор на оригиналната емблема на Лудогорец е покойният спортен деятел Владимир Софрониев, създател на лудогорската баскетболна школа, почетен гражданин на Разград. Ние, феновете на Лудогорец, живеем с тази емблема от детството си. Тя, макар и да има някои несъвършенства, е с оригинална идея и част от над 70-годишната история на Лудогорец. Тази емблема е разпознаваема, автентична, има характер и в нея присъства името на града, което липсва в новата емблема. Всеки клуб следва своето развитие и ние разбираме нуждата от промяна и в графичните символи. За съжаление обаче виждаме, че напълно липсва приемственост между старата и новата емблеми, макар и нищо да не налага пълното пренебрегване и откъсване от досегашното лого.

Дори и напълно да се абстрахираме от разговора за идентичност и последователност, разглеждайки новата емблема, ни правят впечатление няколко изключително неприятни неща. На първо място новата емблема смущаващо наподобява емблемата на Спортинг Лисабон. Същият силует, също три бели линии, същото изписване на името, също втори контур в сърцевината. Единствено лъвът е заменен с орел. Самият орел вместо стилизирано изображение е във вид на евтин клипарт. Несериозно и анимационно, това изображение е твърде малко на фона на общия силует и технологично непригодно за някои приложения на емблемата. Самият биологичен вид, който е изобразен, няма нищо общо с тези, срещани по нашите земи. Цялото ниво на изпълнение не подхожда по никакъв начин на реалностите и високите цели на клуба. Тази емблема е подходяща единствено за аматьорски клуб, не за участник в групите на Шампионска лига.

Учудени сме също от факта, че новата емблема не присъстваше измежду предложенията в нито едно от двете гласувания на официалния сайт на Лудогорец, но въпреки това спечели конкурса.

Настояваме ръководството на ПФК Лудогорец да възстанови старата емблема, докато бъде изработена нова емблема на клуба, която да бъде изготвена професионално и да не къса връзката с историята на клуба. Настояваме в екипа, който ще изготви заданието и ще селектира предложенията, да бъдат включени специалисти. Настояваме в заданието да се включи задължително изискване за приемственост между новата и старата емблеми. В заданието да има ясни правила за да бъдат привлечени професионалисти“, се казва в декларацията на феновете на Лудогорец.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments