> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Невиждана идиотия! Ето кой разследван за тото с Левски ще е шеф на домусчиевото ЦСКА!


Невиждана идиотия! Ето кой разследван за тото с Левски ще е шеф на домусчиевото ЦСКА!

0
0
35

Публикувана на: юли 20, 2016

Картите паднаха, а душманите на ЦСКА са капо!

Дори опитът на олигарха Кирил Домусчиев да играе „контра“ на възраждания от Гриша Ганчев и Христо Стоичков клуб, е на път да се провали доста рано.

Както е известно вчера няколко разследвани за измами генерали, плюс разкритият, че е живеел на гърба на ЦСКА Дучето, както и кралят със Сашо Апашо пари на фенове от акции Петко Фатмака пръкнаха нов клуб с 4 букви.

И ако си мислите, че зад него се крие Васил Божков, този път жестоко се лъжете! Подкукоросването идва от Кирил Домусчиев. Делиорманският олигарх отдавна е прикоткал в агитката си Дучето, там заработват и други хора като Ради Съсела, бай Геле и т.н. А един от тях – Тервел Златев, дори ще е нещо като директор на Централен Спортен Клуб на Аеоргарата!

Да, не се бъркате! Това е бившият директор на Ботев Пловдив, който бе разследван от медиите за черно тото на един мач с Левски. По-късно пък феновете на „жълто-черните“ се вдигнаха на бунт и го изгониха от легендарния клуб. Една от причините за недоволството им бе факта, че при продажбата на Юнес Хамза от Разград тръгнали едни пари, но стигнали други до Пловдив.

Та ето този, ще управлява отбора на Аерогарата в „А“ окръжна!

Споделете
0
0

Comments