> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Невероятно! Стоичков не успя да навие Бербо за ЦСКА, но го уреди за завръщане в Премиършип!


Невероятно! Стоичков не успя да навие Бербо за ЦСКА, но го уреди за завръщане в Премиършип!

0
0
237

Публикувана на: ноември 8, 2016

Димитър Бербатов готви ново преместване. След като през последните години живя в Леверкузен, Лондон, Манчестър, Монако и Солун, сега Бербо се кани да се премести в Уелс. Българинът е близо до завръщане в английската Висша лига с тима от югозападната част на Великобритания „Суонзи“. За целта Митко вече оглежда къщи в едноименния град, където да живее през следващите месеци. Най-вероятно Бербатов ще се премести там без жената до себе си Елена и двете щерки Деа и Елиа. По-голямата Деа вече тръгна на училище в София и родителите й предпочитат тя да не сменя за пореден път обстановката, а да остане у нас, докато татко й се опитва да възроди кариерата си на 35 години.

Бербо е препоръчан на уелския тим не от кого да е, а от самия Христо Стоичков. Треньорът на тима Боб Брадли е личен приятел на Камата още от времето, когато най-успелият български футболист игра в САЩ. В „Чикаго Файър“ треньор на Стоичков бе именно Брадли. Двамата поддържат отлични отношения вече повече от 15 години, като американският треньор дори пристигна на бенефиса на Камата през май месец на стадион „Васил Левски“. Самият Брадли наскоро призна, че има голяма вероятност Бербатов да премине в неговия тим. „Той е в сметките ми – каза мениджърът. – Видяхме се през май по време на мача в чест на Христо Стоичков. Няколко пъти се срещнах с Бербатов и знам, че той чака с нетърпение отново да бъде част от Висшата лига. Всеки в клуба знае това и всеки път, когато дискутираме нещо, обсъждаме и неговото име.“

Обстановката в Суонзи няма да е непозната за Бербатов. Звездата е свикнал с мрачното и дъждовно време в Англия, а в Уелс няма да е по-различно. Средните максимални температури в Суонзи достигат до 20 градуса през лятото, а валежите са ежедневие.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments