> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Невероятно! Вижте как Ганчев ще направи Армията и Панчарево най-модерните бази в Европа


Невероятно! Вижте как Ганчев ще направи Армията и Панчарево най-модерните бази в Европа

0
0
293

Публикувана на: юни 10, 2016

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев и партньорът му Юлиян Инджов са готови да инвестират много сериозни суми в пълното преобразяване на базите на клуба. Ганчев има големи амбиции да превърне „Армията“ и Панчарево в модерни съоръжения, които да осигурят перфектни условия за отбора и школата и да отговарят на всички стандарти.

Плановете са грандиозни, а пред тяхното осъществяване не стоят сериозни пречки. Очаква се в кратки срокове новото дружество ПфК ЦСКА-София да сключи договор с Министерството на спорта за базите, след което ще се пристъпи към проектирането и осъществяването на амбициозната реконструкция на стадиона и Панчарево. Базата на ЦСКА в Панчарево ще се превърне в модерен спортен комплекс, какъвто бе, преди да настъпят годините на забрава и разруха през новия век. Според предварителния проект там ще има 6 перфектни терена, които ще бъдат на разположение за тренировки на първия отбор, както и за подготовка и официални срещи на формациите от школата.

Базата ще бъде оборудвана с медицински и възстановителен център, фитнес, сауна и куп други малки, но важни детайли. Очаква се там да бъде базирана и част от администрацията на клуба. Не по-малко сериозни са намеренията на Гриша Ганчев за стадион „Българска армия“. В момента на него, както и на двата терена в Панчарево, се изгражда ново тревно покритие. Това обаче ще е съвсем незначително освежаване спрямо това, което се подготвя. Съоръжението в Борисовата градина ще се превърне в модерен европейски стадион, като ще претърпи пълна реконструкция.

Според информация на „Тема Спорт“ тя ще се осъществява сектор по сектор и ще започне веднага след изготвянето на всички необходими процедури. Първо трябва да се одобри изработеният проект и да се получат разрешения за ремонтите. Армейците ще входират своя план, веднага след като ПФК ЦСКА-София сключи договор за базите с министерството. Изготвянето, одобрението и из-пипването на проекта в най-малките му детайли ще отнеме няколко месеца. Веднага след това червените ще пристъпят към ударно преобразяване на своя стадион.

В същото време ремонтните дейности по терена на „Армията“ и двете игрища на Панчарево продължават с много високи темпове.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments