> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

На Петев още му пари от японския шамар


На Петев още му пари от японския шамар

0
0
191

Публикувана на: септември 4, 2016

Националният селекционер Ивайло Петев изрази надеждите си, че „лъвовете“ ще се справят с Люксембург на старта на световните квалификации за Мондиал 2018. Кмета допълни, че само с победи, публиката отново ще се завърне на стадион „Васил Левски“. Младият специалист призна, че все още помни фиаското в Япония, но смята, че именно този резил ще спомогне за прогреса на държавния тим. Въпреки тежката компания на Франция, Швеция и Холандия, Петев смята, че България не е аутсайдер в своята група „А“.

„Напрежение не бих казал, че има. Нормално е да има заряд , но се надявам да го няма това в мача. Искам да покажем добра игра и да спечелим трите точки. Имахме време за работа, доволен съм от това, което показват момчетата до момента“, заяви той пред БНТ 1.

„Единствено Георги Миланов получи лек удар вчера. Утре ще се включи наравно с останалите, днес пропуска заниманието. Не приемам, че подмладяването е параван за провал. За всеки един мач избирам определени играч. За този съм избрал тези момчета, за другия може пак да има нови. Ще видим във вторник дали съм направил правилния избор. Към този момент всичко върви нормално“.

„Не бих казал, че сме аутсайдери. Имаме определено два фаворита в групата като Франция и Холандия. След тях е Швеция. Но пак казвам, това е квалификационен цикъл. Във всеки мач ще се борим за точки. Пък накрая ще видим. Невъзможна мисия няма, трябва да живеем с някаква идея и амбиция. Такава ни е групата. Трябва да търсим максимално точки“.

„На мен лично ми пари още от японския шамар. Надявам се, че сме си взели добра поука и това да проличи още във вторник. Аз съм човек, който много трудно се предава. Трябва да извадим нещо положително и от трагичните загуби от Дания и Япония. Националният отбор е чест  и отговорност, и трябва да подхождаме еднакво към всеки един двубой“.

„Проучихме добре Люксембург.  Това не е отборът от преди 10-15 години. В днешно време вече няма аутсайдери. Вдигнали са нивото с пъти. Ние трябва да излезем и от първата минута да демонстрираме, че сме отборът, който по-силно желае победата. Единственото нещо, което трябва да направим е да побеждаваме, за да се върнат хората на стадиона“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments