> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

На „Герена“ пак го извадиха голям, ама мек! Последният шанс за Левски е един


На „Герена“ пак го извадиха голям, ама мек! Последният шанс за Левски е един

0
0
278

Публикувана на: август 10, 2016

Левски и феновете му не могат да продължават да търпят такава подигравка, едни хора са си купили първенство и си правят, каквото си поискат. С тези думи избухна спортният директор на „сините“ Станислав Ангелов след равенството 2:2 с Локо Пд на „Лаута“, а на следващия ден се проведе извънредно заседание на управителния съвет, на което да се вземат важни решения за това какво да се прави от тук нататък и какви да са действията на клуба срещу тези, които го ощетяват.

Мина събранието и не излезе да говори някой от началниците, а един от феновете в управата, който не каза нищо ново, освен, че на Левски му е голям, ама пак му е мек. От Тръста искали „сините“ да напуснат първенството, ама Тръста не се сети, че Николай Илиев като председател на този УС преди 2 месеца каза, че това ще стане. А накрая от клуба излязоха с една декларацийка, в която не се и споменаваше нищо за напускане, запазване на честта и другите прокламирани клишета. Сега даже и пресконференцията, която бяха обещали за деня след сбирката, не свикаха (трябваше да го сторят вчера).

Началниците в Левски продължават да излизат и да се оплакват от БФС, съдиите, времето, осветлението и всичко, което им попадне пред очите. От известно време признават и, че отбора е слаб. Не го казват в прав текст, но този Левски е безобразен в 80% от мачовете си и го виждат всички. Материалът, с който разполага Люпко Петрович не е големият проблем обаче. Проблемът е, че излизат шефовете и показват колко е мек Левски. Няма някой, който като застане да говори пред медиите, след това да направи нещо по въпроса. Отворили едни уста, та знае ли се, ама само въздух вкарват, действия – никакви.

На Левски му трябва фигура, която да застане и да е щит за клуба, а не да е обратното. Името, емблемата и историята в момента са ползвани за защита от ръководството, а не за атака. Щом са толкова недоволни, да впрегнат силите, които имат, и да променят нещата. Ако не могат, няма смисъл и сами да си тръгват. Ясно е, че след 20 дни (на 30 август) в Левски ще има големи промени и от тези, които в момента карат кораба, може да останат само двама – треньорът Петрович и главният мениджър Андрей Желязков. Останалите начело с Пелето и Ники Илиев са пътници и те си го знаят сами, няма нужда някой да им го напомня.

За феновете остава да се надяват, че с новия собственик, в клуба отново ще стъпне и Наско Сираков. В момента това изглежда единственото, което може да спаси Левски. Сираков гледа някои от мачовете на отбора от началото на сезона и все си тръгваше бесен. На футболистите той едва ли се ядосва толкова, знае ги колко могат. Яд го е на тези, които вадят големи претенции, но не знаят как да защитят името на вековния клуб.

В момента Левски има нужда от две неща- някой да го пази и някой да го управлява, както трябва. Причината е една – „сините“ да си стъпнат на краката и да започнат бавно, но сигурно да се катерят към върха, където не са били от 2009 година насам. Наско Сираков може да направи и двете неща. Когато трябва Вълка е показал, че го вади голям, но и твърд. От мекушавци и живуркащи с идеята да вземат една заплата от „Герена“ началници Левски няма нужда.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments