> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

На „Герена“ опитват да задържат подалите оставки! Собственик с последен ход


На „Герена“ опитват да задържат подалите оставки! Собственик с последен ход

0
0
232

Публикувана на: юни 8, 2016

Председателят на Надзорния съвет на Левски и един от собствениците на клуба Александър Ангелов обяви пред „7 дни спорт“, че ще предложи да не се приемат подадените вчера оставки на колегите му Иво Тонев и Николай Иванов, както и на членовете на УС Николай Илиев и Гошо Гинчев. Според него те са личности и много стойностни хора, от които управлението на клуба има голяма необходимост. Адвокат Ангелов ще предложи на съвета в сряда през август да се свика годишно отчетно общо събрание на акционерите. На него управителния съвет ще представи доклад за дейността си пред всички акционери и едва тогава ще бъдат избрани нови управителни органи.

Дотогава настоящият УС следва да продължи да упражнява своите правомощия. Относно подадената оставка от страна на спортния директор Георги Иванов – Гонзо, Ангелов уточнява, че тя не е в компетенциите на Надзорния съвет или акционерите, а е въпрос на решение на УС.

Адвокатът говори и за създалата се ситуация на „Герена“, където вчера валяха оставки на всички нива.
„Разговарях многократно с колегите си Иво Тонев и Николай Иванов. Конфликтът, който провокира създадената ситуация назряваше в последно време и случилото се е очаквано. С моите колеги разчитахме, че сме създали едно семейство, единно и отдадено на каузата „Левски“.

Уви, проблемите започнаха отвътре. Винаги се появяват крайно негативно мислещи хора, безпринципни критикари и интриганти, маскирани, че уж действат за благото на клуба, които са в състояние да отровят атмосферата. Познавам работата на УС, участвал съм в негови заседания. Не е от значение конкретно име. Не мога да се сърдя на хора, които не достигат до разбирането за управление на Левски, което достатъчно новаторски и изисква креативност, добри идеи и позитивно мислене“, казва още адвокат Ангелов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments