> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

На „Армията“ решават голям проблем за феновете, ще има и ъпгрейди


На „Армията“ решават голям проблем за феновете, ще има и ъпгрейди

0
0
253

Публикувана на: септември 21, 2016

Изцяло нов сайт ще има ЦСКА след десет дни. Разработката на новата платформа е на финалната права и се очаква тя да бъде представена на широката общественост в първите дни на месец октомври. В изцяло обновената интернет страница на клуба ще има онлайн фенмагазин, възможност за закупуване на билети и абонаментни карти за мачовете на ЦСКА, както и социална мрежа за феновете, които ще могат по-лесно да общуват помежду си. Предвидена е също така и клубна телевизия, която ще излъчва мачовете на младежките и юношеските гарнитури на ЦСКА. Там ще могат да се гледат също ексклузивни интервюта с играчи и треньори, както и много други интересни неща около живота на клуба.

Изцяло нов ще е подходът и към марката ЦСКА. В новия сайт няма да се обръща внимание само на футбола, а широко са застъпени всички спортове, които са представени в ОСК ЦСКА. Така феновете ще могат на едно място да се информират за всичко случващо се в червените клубове.

ЦСКА ТВ пък планира да излъчва и мачове и състезания в другите видове спорт, които към момента не получават почти никакво телевизионно покритие. Така например никой не успя да види кадри от титлата на ватерполистите миналата есен или пък мачовете на хокейния ЦСКА. Всичко това ще бъде коригирано с новата интернет платформа на клуба, като е предвидено всички преки предавания да бъдат придружени с компетентен коментар, а преди и след срещите ще бъдат предлагани и отзиви от мястото на събитието.

„Тема спорт“

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments