> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

На „Армията“ решават голям проблем за феновете, ще има и ъпгрейди


На „Армията“ решават голям проблем за феновете, ще има и ъпгрейди

0
0
224

Публикувана на: септември 21, 2016

Изцяло нов сайт ще има ЦСКА след десет дни. Разработката на новата платформа е на финалната права и се очаква тя да бъде представена на широката общественост в първите дни на месец октомври. В изцяло обновената интернет страница на клуба ще има онлайн фенмагазин, възможност за закупуване на билети и абонаментни карти за мачовете на ЦСКА, както и социална мрежа за феновете, които ще могат по-лесно да общуват помежду си. Предвидена е също така и клубна телевизия, която ще излъчва мачовете на младежките и юношеските гарнитури на ЦСКА. Там ще могат да се гледат също ексклузивни интервюта с играчи и треньори, както и много други интересни неща около живота на клуба.

Изцяло нов ще е подходът и към марката ЦСКА. В новия сайт няма да се обръща внимание само на футбола, а широко са застъпени всички спортове, които са представени в ОСК ЦСКА. Така феновете ще могат на едно място да се информират за всичко случващо се в червените клубове.

ЦСКА ТВ пък планира да излъчва и мачове и състезания в другите видове спорт, които към момента не получават почти никакво телевизионно покритие. Така например никой не успя да види кадри от титлата на ватерполистите миналата есен или пък мачовете на хокейния ЦСКА. Всичко това ще бъде коригирано с новата интернет платформа на клуба, като е предвидено всички преки предавания да бъдат придружени с компетентен коментар, а преди и след срещите ще бъдат предлагани и отзиви от мястото на събитието.

„Тема спорт“

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments