> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Началото на края за ЦСКА е 5 април


Началото на края за ЦСКА е 5 април

0
0
182

Публикувана на: март 10, 2016

Софийският градски съд (СГС) ще гледа за пръв път дълговете на ЦСКА по делото за несъстоятелност на 5 април (вторник). Тогава ще се проведе открито заседание, което ще започне в 13:30 часа. СГС трябва да реши кои задължения на куба признава и кои отхвърля.

На първото събиране на съда обаче ще се разгледат само три от общо около 100-те заведени дела срещу „армейците“ – на бившите фуболисти Сержиньо, Нилсон Aнтонио и Игнасио Лорес Варела. Ако съдът продължи в същите темпове, не е изключено до края на годината още да няма яснота около дълговете на ЦСКА и процедурата да продължи и през 2017 година. Това пък красноречиво говори, че евентуалното оздравяване на ПФК ЦСКА на този етап граничи с научната фантастика.

Изводът е, че старото дружество няма как да получи професионален лиценз, защото се намира в процедура по несъстоятелност. Това означава, че за бъдещето на клуба трябва да се търсят нови варианти, които най-вероятно са свързани с алтернативното дружество ФК ЦСКА.

Самият факт, че е назначено заседание по делото означава, че е избран и нов съдия по него, макар името му за момента да не е обявено от Софийския градски съд. Това най-вероятно ще се случи днес.

Досега по делото за несъстоятелност на ЦСКА бяха назначавани трима съдии, което значително забави цялата процедура по обявяването на фалит. Първа бе Хайгухи Бодикян, която обаче бе преместена в Хасково и прекрати работата си по делото. За неин заместник бе избран Цветан Ценов, но той се самоуби. След това на негово място бе назначена Мария Райкинска, но тя наскоро бе преместена в друга съдебна институция и се наложи да се търси пореден заместник.

„Тема спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments