> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Национал от Литекс захапа Левски: Не им харесва, че ги бием постоянно


Национал от Литекс захапа Левски: Не им харесва, че ги бием постоянно

0
0
302

Дата: април 6, 2016

Младежкият национал на Литекс Кирил Десподов говори пред „Тема Спорт“ преди днешния полуфинал за купата на „Огоста“ срещу Монтана. Освен битката с тима на Емил Велев, Десподов не пропусна да захапе и Левски, на които вкара два гола в предната фаза от турнира.

„Със сигурност не им харес­ва на Левски, че само ги бием, но какво да направим, като ни върви срещу тях. А и на мен лично също ми връзва.

Мисля, че сме готови на стопроцента за Монтана. Не играем слаби мачове в Б група. Подготвени сме да ги преодолеем и да отидем на финала. Хората, които оста­ват с впечатление, че показ­ваме слаб футбол във втория ешелон, се заблуждават. Нека дойдат да ни гледат и да ви­дят как играем. Не е оправда­ние, но повечето терени са зле и това ни пречи. В Симит­ли не можахме да бием, но иг­рището беше трагично. 95 процента от отборите в Б група се нареждат отзад и това ни затруднява. Да не казваме, че игрищата са ниви, но не са равни, топката подскача накъдето иска, второ, са доста твърди и това израв­нява силите.

Може би наистина ни липсва концентрация в завъ­ршваща фаза. Надявам се срещу Монтана да бъдем по-ефективни и да вкараме достатъчно голове. Ако досега в Б група бяхме дос татъчно прецизни, то щяхме да сме реализи рали много попаде­ния. Така че се надя­вам още на „Огоста“ да решим на 90 про цента изхода от сблъсъка“, споделя Десподов и допълва, че е останал като гръмнат в момента, в който Христо Стоичков го е повикал в мъжете на Литекс едва 15-годишен.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments