> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Нафтата представи Христо Янев, той обеща: Няма да размахвам метлата и да се правя на интересен


Нафтата представи Христо Янев, той обеща: Няма да размахвам метлата и да се правя на интересен

0
0
210

Публикувана на: септември 18, 2016

Новият старши треньор на Нефтохимик Христо Янев обяви, че ще е напълно отдаден на отбора и целта му е „шейховете“ да възвърнат славата си. Той посочи, че е наясно със ситуацията, в която се намира тима, което обаче не го притеснява.

„Първо искам да благодаря за тази възможност, която получаваме аз и моя екип, и доверието, което са ни гласували всички, които се занимават усилено Нефтохимик да бъде на водещите позиции в българския футбол. Искам да благодаря и на господин Бошнаков, кмета на град Бургас и на целия Управителен съвет, с който говорихме до късно снощи, затова че ни дават това доверие. Надявам се с всекидневната си работа с труда, който ще полагаме, да го оправдаем и да върнем истинския футболен фен в Бургас, който заслужава да види най-доброто от своя любим отбор. уважавам традициите и историята на Нефтохимик. Тук съм да направят най-доброто, на което съм способен. Да върнем славните времена на Нефтохимик“, каза той на пресконференцията, на която бе официално представен като треньор.

„Ситуацията е такава. Аз като треньор и ние като екип трябва да я приемем. Трябва да се направи най-доброто, за да се излезе от нея. Това се постига с труд и работа на целия отбор. Видях хора в лицето на ръководителите, които искат отборът да върви напред, искат да се случват неща, които да радват хората в Бургас, и да постигнем резултати, които задоволяват всички в града. Дошъл съм тука не, за да печеля пари, а да работя за този клуб и да направим така, че когато Нефтохимик излезе да играе на този красив стадион да кара другите отбори да се чувстват некомфортно“, добави младият наставник.

„Трябва да разполагаме с футболисти, които са готови да се борят за каузата на Нефтохимик. Които са готови да правят всичко силите си да върви отборът напред. Не съм дошъл тука да размахвам някаква метла и да се правя на интересен. С наличните футболисти и с тези, с които ръководството води разговори, да направим най-доброто“.

„По най-бързия начин трябва да намерим необходимите средства, за да изведен клуба на по-високо място в класирането. Оттам нататък да направим, така че да имаме облик“, каза още той.

За предстоящия мач с Етър от турнира за Купата на България Янев каза:

„За мен това е важен мач. не трябва да има подценяване. Имам ден и половина да се запозная с отбора, да видя реалната ситуация и с колко здрави футболисти имам. Етър е доказано име, със сериозен треньор, с доказани футболисти в редиците. Нашата цел е победим”.

„На всички фенове искам да кажа, че искам отборът да има облик, да прогресира, да се види, че в този отбор се работи не ден за ден, а с ясна визия за бъдещето”.

„С някои от тях (футболистите) съм работил през последната година и това ще е предимство за мен. Разполагаме с много добри футболисти с качества, всичко е въпрос на мотивация. Трябва да разберат, че защитават името на Нефтохимик. Трябва да направим нещо, с което хората да се чувстват горди”, завърши Янев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments