> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Наставникът на Ботев обеща да върне традициите на канарчетата


Наставникът на Ботев обеща да върне традициите на канарчетата

0
0
48

Публикувана на: септември 25, 2016

Наставникът на Ботев Николай Киров остана доволен от представянето на отбора в победата над Дунав с 2:1. Това беше първият успех на „канарчетата“ навън от началото не само на този сезон, но и на тази година. Затова логично специалистът беше щастлив от показаното от момчетата му.

„Определено добър мач за нас, като изключим първия четвърт час. Добра игра в атака предложихме, хубави комбинации имахме. Там успяхме да надиграем отбора на Дунав. Стремим се да задържаме топката и да сме спокойни. Когато това им се случва, те са много добри момчета и издействат максимума от всяка атака. Трябва им повече самочувствие и спокойствие в завършващата фаза. Ако са спокойни, ще бележат и още попадения“, сподели Киров.

„Стенио не е все още напълно готов, но се включи и стабилизира нещата в средата на терена. Получиха се нещата така, както исках. Винаги може да се желае и повече, но определено добър резултат за Ботев се получи днес в този мач“, добави още специалистът и продължи да анализира какво е променил в тима.

„Какво съм променил, другите ще кажат. Но се стремя да върна традициите на Ботев, а именно да играем добре в атака. Силата ни е именно там. От психологическа гледна точка победите носят успокоение, сега сигурно е весело в съблекалнята, защото те са можещи момчета“, сподели Киров и говори за селекцията, както и за предстоящия мач с ЦСКА.

„Истината е, че Омар Косоко тренира с отбора, минава пробен период. Ще решим бъдещето му следващата седмица. Предстои ни мач с ЦСКА, сериозен двубой със сериозен противник. Ако покажем самочувствие, ще вземем трите точки“, завърши наставникът на Ботев.

Споделете
0
0

Comments