> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Насладете се на невероятните промоции на Betfair


Насладете се на невероятните промоции на Betfair

0
0
205

Публикувана на: юли 21, 2016

Betfair е първата и най-голяма борса за залози в света, но развива дейност и като букмейкър. Компанията работи и като бикновен букмейкър, затова е подходящ както за професионални играчи, търсещи по-високи лимити, така и за любители.

Предимства
Лиценз от българската Държавна комисия по хазарта Уебсайт и обслужване на български език Високи коефициенти в борсата Не ограничават печелившите играчи

Многобройни бонуси и безплатни залози

Промоции
Betfair предлага оферти и бонуси, както за новодошлите клиенти, така и за старите.

Ново: ACCA EDGE
ACCA EDGE е нововъведение в секцията Спорт на Betfair, предназначено за прави колонки, чрез което можете да се застраховате и да възстановите сумата на залога си, ако не успеете да познаете един от мачовете в колонката (при минимум 3 селекции).

Безплатни залози до 30 евро при откриване на сметка Промоцията е валидна за нови играчи, които направят своята регистрация през промоционалния линк за вход в Betfair от бутона горе и извършат единичен залог от 10 евро в букмейкърската секция на сайта на коефициент 1.20 или по-висок, в срок до 30 дни след регистрацията. Веднага след като заложите ще получите възможност за 3 безплатни залога, всеки на стойност по 10 евро, които отново важат само за раздела с фиксирани коефициенти, но не и за борсата. Получавате само чистата печалба от тези залози.
€25 Бонус за Първа лига (България) За да вземете бонуса за мачовете от Първа лига изпълнете следните условия: Направете единичен залог на пазар Точен Резултат (краен) в раздел Betfair СПОРТ на мач от българската Първа Лига.

Ще получите бонус до €25 (при губещ залог), ако резултатът в избрания мач е 0-0 след първото полувремето.

Бонус до €25 с функцията Cash Out Cash Out е нова функция в Betfair Спорт, която ви позволява да приключите даден залог На живо още преди мачът да е завършил. По този начин може да се предпазите от евентуална загуба.

При използването на Cash Out за залози На живо за първи път, ще получите 100% бонус на стойност вашата чиста печалба (макс. 25 евро). Получавате този бонус само ако залогът ви спечели.

Завишени коефициенти
Всяка седмица Betfair предлага мачове със завишени коефициенти, съчетани с връщане на залога (до 10 евро) ако се окаже губещ.

ВИЖТЕ ВЧЕРАШНАТА БОМБАСТИЧНА ПРОГНОЗА НА 7DF ЗА КОЕФИЦИЕНТ 2,62

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments