> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Наско Сираков пак ще се среща с Русев


Наско Сираков пак ще се среща с Русев

0
0
203

Публикувана на: март 16, 2017

Нова среща между собственика на Левски Спас Русев и легендата на „сините“ Наско Сираков трябва да се проведе скоро, съобщиха запознати със събитията на „Герена“ пред „24 часа”.

Емблематичният голмайстор бе част от групата със знакови имена за столичния гранд, която имаше разговор с бизнесмена. Очаква се сега Русев и Сираков да се видят насаме.

Още от септември се говори за вариант, при който Сираков да поеме цялата власт в клуба под формата на президент.

„Казахме си неща, които мисля, че е нормално да си ги кажем. Мисля, че разговорът мина доста нормално. Окуражихме футболистите, че трябва да покажат истинските си възможности. Разбира се, че търсим постоянство от тях. Това е едно от най-важните неща. Трябва да повярват във възможностите си. Нашите играчи разполагат с такива. Мачът срещу „Ботев“ (Пд) е много важен, защото една победа ще вдъхне допълнително самочувствие и увереност в силите”, обясни спортният директор на Левски Даниел Боримиров след разговора с отбора, който анонсира, че ще проведе след загубата с 0:1 от „Берое“ в Стара Загора. Тогава героят от световното първенство в САЩ през 1994 г. остана крайно недоволен от представянето на част от тима.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments