> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Напрежение в Горна! Наложи се легенда да се обяснява и да предупреждава: Тръгнете ли срещу Локо, обявявам ви война!


Напрежение в Горна! Наложи се легенда да се обяснява и да предупреждава: Тръгнете ли срещу Локо, обявявам ви война!

0
0
177

Не искаме конфликти с никого, най-малко с феновете. Но във футбола си има можещи и неможещи и няма нищо странно в това футболисти да си тръгват и други да идват. И аз съм бил, а и още съм, любимец на феновете на „Спортинг”, но аз вече не съм в Лисабон. Това е логиката на живота и на футбола, коментира спортно-техническият директор на „Локомотив” Ивайло Йорданов напрежението сред запалянковците след отстраняването на Атанас Фиданин и Красен Трифонов.

Двамата най-обичани футболисти от феновете на „Локомотив” вече са извън състава, съобщи официалната страниза на „Локо” в началото на седмицата. На Фиданин, който е с изтекъл договор, няма да бъде предложен нов. Красен Трифонов е отстранен заради несериозно отношение към тренировъчния процес. Веднага след съобщаване на новината живеещите с проблемите на „Локо” завъртяха няколко сценария за конфликти в съблекалнята. Според един от тях Атанас Фиданин се е сблъскал с треньора Александър Димитров защото не е получил капитанската лента. Последвал е конфликт и двамата с Красен Трифонов са махнати заради пренебрежително отношение къв наставника.

Каква капитанска лента, след като още нямаме отбор. Знаете, че започнахме с 4 души, от които единият е контузен. За тези двайсетина дни дойдоха и си тръгнаха много момчета. Но все още няма сглобен състав, на който да слагаме и капитан, заяви Ивайло Йорданов.

Всичко, което се случва в съблекалнята, трябва да си остава там. Напрежението е нормално. Съвсем нормално е да се освобождават футболисти. Все пак ние имаме цели и търсим хора, които ще могат да ги изпълнят. Колкото и да е обичан един футболист от феновете, идва време, когато да отстъпи мястото си на друг, поясни още легендата на „Локо” и националния отбор.

Не искаме конфликти, искаме да свършим работата, за която сме дошли. Но, ако някой тръгне да пречи на „Локомотив”, той влиза в конфликт с мен. Този град и този отбор са ми дали много, от тук съм тръгнал за големия футбол и искам да им върна жеста. В момента правя това, което смятам, че е редно и правилно. Нека видим какви ще са резултатите, обяви Йорданов.

Според него „Локо” още е далеч от визията, която той и треньорът Александър Димитров имат за боеспособен състав, пък макар и във Втора лига. Все още се търсят футболисти, което се оказва прекалено сложна мисия за българската футболна действителност. Претенциите на българските играчи са прекалено високи, в момента с треньора стъпваме върху тънък лед, опитвайки се да балансираме между много страни. Но аз съм поел ангажимент и ще го изпълнявам, докато мога, категоричен е Ивайло Йорданов.

Заедно с това клубът има проблеми и с някои от бившите си звезди, които изчезнаха без да уредят отношенията си с „Локомотив”. Срещу Амброуз вече има дело във ФИФА. Много е възможно да се стигне дотам и с още двама-трима играчи, които в момента са неоткриваеми.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments