> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Най-накрая нещо ново! Коматево грейва в края на август


Най-накрая нещо ново! Коматево грейва в края на август

0
0
261

Публикувана на: юни 29, 2016

Председателят на Съвета на директорите в Ботев Пд Ангел Палийски обяви, че до 20 август на базата в Коматево ще бъде поставено осветление, за да може тимът да играе мачовете си от елита на България именно там. От клуба ще направят промени и в сектора за гости, където досега се допускаха само правостоящи.

„Както знаете, нашето желание винаги е било да играем на Коматево, и през последния месец полагаме неимоверни усилия това да се случи. Основното, от което се водехме, предвид изискванията за осветлението, беше това, че трябваше да нарушим целостта на терените на базата. Участваха 5 фирми в проучването и в наша радост една от фирмите даде възможно най-доброто решение, с нанасянето на най-малко щети“, сподели Палийски.

„Хубавата новина е в това, че стадионът на Коматево ще има осветление и то ще бъде поставено. Проблемът беше в изпълнението и срокът на изпълнението. Имаме пълната гаранция, че ще се работи извънредно и срокът е 15-20 август. За това ще информираме БФС и Лицензионната комисия. Знаем, че времето ни притиска, но се надяваме това да стане факт.“

„Ще направим подобрение и в сектора за гости. Там ще има седалки, няма да има правостоящи. Очакваме и евентуално, ако има други предписания, те също да бъдат изпълнени. Ние сме твърдо убедени, че мачовете трябва да се играят на стадиона в квартал Коматево.“

„Акциите вече за прехвърлени, 60% от акциите. Нещата в Ботев от Нова година се водят от новите собственици, просто от вчера вече и документално всичко е изчистено. Процедурата беше малко по-дълга“, коментира още Ангел Палийски.

„Гостуващият сектор ще има амфитеатрални седалки, дали на 3 или на 4 реда, работи се по въпроса. Относно капацитета, той ще бъде 10%“, каза още шефът на Ботев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments