> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Най-накрая! Локо (Пд) реши проблемите, стяга 3-милионен бюджет


Най-накрая! Локо (Пд) реши проблемите, стяга 3-милионен бюджет

0
0
188

Публикувана на: април 7, 2015

Футболистите на Локомотив Пловдив ги чакат по-добри дни. В навечерието на мача с Черно море клубната управа финализира няколко свои плана, благодарение на които от следващия сезон клубът вече ще е доста по-спокоен. Очаква се бюджетът от лятото да е около 3 милиона лева, което ще позволи на Локото да не трепери повече за съществуването си.

В основата на промените е настоящата клубна управа, водена от Деян Колев. Адвокатът и вчера изкара почти цял ден в София, където имаше срещи с мастити люде. Част от тях са се ангажирали да помагат на Локомотив от лятото. Отпада обаче със сигурност варианта с пореден Чичко Паричко.

„Осъзнахме отдавна, че няма начин да дойде някой но „Лаута” и да изсипе 5 милиона. Затова преструктурираме тотално политиката си по издръжка на клуба. Имаме няколко проекта, които са договорени и ще стартират от лятото. В напреднали разговори сме за генерален спонсор. Тепърва ще се промени участието на привържениците в живота на клуба. Ще заработи и маркетингов отдел към Локомотив, който очакваме да вкарва в клуба около 150 000 лева на година. Смятаме, че бюджет за следващия сезон в рамките на 2,5 милиона лева до 3 е напълно по силите ни при нов стил на работа. Очаквайте в следващите дни и повече подробности”, сподели Деян Колев.

Тази вечер той, хората от „Сдружение за Локомотив”, както и петима от новите партньори седнаха до късна доба на тежка среща на стадион „Локомотив”. Идеята на сбирката бе да се избистрят приоритетите за следващия сезон, както и работата през него. Оставащите мачове до края на края на първенството пък ще са ключови за бъдещето на огромна част от футболистите. Шефовете на Локомотив са спряли този уикенд ултраси, които са искали да потърсят сметка за играчите след 7-те поредни загуби. Феновете са бесни, че Локомотив, където се бавят само заплата и половина, е играл без душа в Хасково, където местните играчи от 3 месеца не бяха получавали лев!

„Класиране за финал на практика ще гарантира на клуба и солиден спонсор за следващия сезон. Така, че играчите ни имат двоен мотив да дадат всичко от себе си срещу Черно море. Дано го осъзнават и да се извинят с хубав резултат във Варна за всички досегашни проблеми в първенството”, пожелаха си от „Лаута” преди сбирката.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments