> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Най-голямото перде в съблекалнята на ЦСКА с отговорна задача за проблемно попълнение (ВИДЕО)


Най-голямото перде в съблекалнята на ЦСКА с отговорна задача за проблемно попълнение (ВИДЕО)

0
0
188

Публикувана на: февруари 9, 2017

ЦСКА проведе първа тренировка след завръщането от 22-дневния лагер в Испания. Старши треньорът Стамен Белчев даде 3 дни почивка на футболистите, след като в събота тимът се прибра от подготовката на Иберийския полуостров. В заниманието днес се включиха всички играчи от състава. То се проведе на едно от помощните игрища на стадион „Българска армия“. С отбора тренираха трите нови чуждестранни попълнения- Кевин Меркадо, Кевин Кубемба и Фернандо Каранга, които през последните два дни се подготвяха индивидуално под наставленията на помощник треньора Даниел Моралес. Защитникът Станислав Манолев също тренира с тима, след като замени поставената му в Испания шина заради извадения ляв лакът с по-олекотена, която улеснява подготовката му, съобщава клубният сайт на „червените“.

В четвъртък и петък футболистите ще тренират по веднъж на ден, а в събота от 13:00 часа на стадион „Българска армия“ е контролата на ЦСКА с македонския Шкендия (Тетово). Преди последната проверка по време на зимната пауза тимът ще бъде представен пред феновете.

Впечатление в каченото на клубната телевизия видео прави, че Антон Недялков, определян като най-голямото перде в съблекалнята, тренира близо до откачалката в селекцията Кевин Кубемба. Нападателят до момента през кариерата си е имал проблеми с дисциплината и на националът изглежда е поверена задачата да го държи под око и да не му дава да прави глупости.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments