> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Надежда за Берое пак да вземе Карачанаков – поляци го обявиха за ненужен


Надежда за Берое пак да вземе Карачанаков – поляци го обявиха за ненужен

60 0

Публикувана на: юни 2, 2017

Антон Карачанаков ще трябва да си търси нов отбор за следващия сезон, след като стана ясно, че той изобщо не попада в плановете на старши треньора на Краковия Яцек Желински за новия сезон.

Краковия започва подготовка за новия сезон на 20 юни и Карачанаков се очаква да присъства на първата тренировка на отбора. Неговото бъдеще се очаква да стане ясно до края на месеца или най-късно в началото на юли.

„Ще трябва да проведем разговор с Карачанаков, за да решим какво ще правим с него. Трябва да обсъдим неговото бъдеще“, коментира Желински.

Краковия почти сигурно ще се опита да преотстъпи Карачанаков на друг отбор през следващия сезон, тъй като в полския клуб си дават ясна представа, че няма да могат да го продадат за близка сума до тази, която платиха за него, твърди sportowefakty.wp.pl.

Антон Карачанаков игра през втория полусезон под наем в Берое и остави много добри впечатления с изявите си под Аязмото. Заралии със сигурност ще са един от отборите, които ще имат интерес да вземат крилото за следващия сезон.