> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мъри Стоилов скочи на кмета на Хасково заради евтин пиар


Мъри Стоилов скочи на кмета на Хасково заради евтин пиар

0
0
240

Публикувана на: март 26, 2016

Скандал около името на Мъри Стоилов и обявяването му за почетен гражданин на Хасково се развихри на редовната месечна сесия на Общинския съвет този петък. Именитият ни футболист и треньор №1 на Казахстан за 205 година, беше предложен за почетен гражданин на Хасково от един от общинския съветник от Коалиция „Заедно за Хасково“ Георги Пеев.

Мотивът – 50-годишният юбилей на футболиста, роден в хасковското село Въгларово и кадър на Хасковското спортно училище, който е догодина. Оказа се обаче, че Стоилов не знае за готвената му чест. Фактът, че мнението му не е потърсено разгневи футболния ас и буквално минути преди да започне сесията той позвънил на кмета на Хасково Добри Беливанов по телефона, за да изрази негативното си отношение от номинацията. За разговора между двамата от трибуната на местния парламент разказа съветникът Антон Иванов от ГЕРБ.

По думите му Станимир Стоилов отказвал категорично номинацията през тази година заради фатализма, че юбилея му всъщност е през 2017 година. Освен това, Мъри бил много обиден на местния общински съветник, че се опитва да си направи пи ар на негов гръб. „Не ви вярвам!“, скочи по време на сесията след думите на колегата си съветникът Пеев. Това принуди градоначалникът да покаже пред общинските съветници телефона си с регистрираното входящо обаждане от Станимир Стоилов.

„Смятам,че е редно когато някой ме предлага за почетен гражданин, първо да разговаря с мен. Аз бях чел нещо в пресата, но никой официално не се е свързал с мен. Тази сутрин аз се обадих на кмета на Хасково и му заявих, че не желая да бъда обявяван за почетен гражданин. Не искам някой да си прави евтин пиар с моето име“, заяви по телефона от Казахстан по-късно Мъри.

Според местните общински съветници вероятно номинацията за почетен гражданин на Станимир Стоилов ще бъде направена отново през следващата година, тъй като той е един от най-изявените хасковлии през последните години и почетното звание му приляга.

„Стандарт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments