> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мъри каза къде иска да продължи кариерата си: Парите не са всичко


Мъри каза къде иска да продължи кариерата си: Парите не са всичко

0
0
224

Дата: ноември 25, 2015

Станимир Стоилов най-вероятно ще остане треньор на Астана и след Нова година, въпреки засиления интерес към него от други отбори. Това разкри самият специалист, заявявайки, че неговото желание е да вкара Астана за втори път в групите на Шампионската лига, а освен това очаква да получи добро предложение от ръководството на клуба, въпреки че „парите не са всичко“.

„В интерес на истината има реална оферта до Кайрат и моите агенти, но аз съм казал на моите агенти да завършим разговорите с Астана докрай и ако не съм щастлив от това, което ми предлагат, тогава да говорим с другите“, заяви Стоилов пред Бтв Екшън.

„Когато си поел отбор, който не е вкарвал гол в евротурнирите и стигаш до точки в Шампионската лига, е нормално да искаш да продължиш. Искам да остана в Астана, парите не са всичко, а и мисля, че ръководителите няма да ме оставят недоволен.“

„Станимир Стоилов е много близко до Астана. Чисто сантиментално и защото човек трябва да изживее успехите докрай. Парите никога не са били основното, искам да опитам отново да вкара Астана в Шампионската лига. Нито ръководството ще ме остави да съм недоволен, нито аз ще бъда недоволен“, допълни бившият треньор на Левски, Литекс и Ботев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments