> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мъри каза кое е нещото, което единствен Спас Русев е направил за Левски – обясни и как трябва да се оцени собственикът


Мъри каза кое е нещото, което единствен Спас Русев е направил за Левски – обясни и как трябва да се оцени собственикът

0
0
232

Публикувана на: декември 19, 2016

Носителят на дубъл в Казахстан с Астана Станимир Стоилов заяви, че за управлението на Спас Русев в Левски ще се съди по размера на неговите инвестиции в клуба. Бившият наставник на „сините” призна, че Русев е единственият собственик на „сините“, който му се е обадил веднага за Левски, след като е поел юздите на „Герена”.

„От моето напускане г-н Русев е първият собственик, който имаше желание да проведем разговор на темата футбол. Какво мисля аз за един клуб като Левски и какво мисли той. Разговорът беше изключително положителен. Сигурно е предполагал, че аз съм последният постигнал успехи. Друг никой не се е обаждал да ми иска съвет”, каза Мъри в Студио „Дерби”.

Стоилов обаче посочи, че в Левски промените се бавят заради недостатъчно финансиране.

„Дали той ще намери нужните хора за тези идеи, които има, не мога да знам. Като идея това, което ми разказа, мисля, че това е пътят. Всеки собственик го оценявам по инвестициите в клуба си. Оттук нататък не знам. Тогава беше почнал да прави промени. Надявам се всичко да е за добро. Явно е, че има проблеми, има забавяне. То се вижда по инвестициите, те не са достатъчни”.

Според наставника, вкарал Левски в Шампионска лига, оценката за Левски и всеки друг клуб се вижда на трибуните.

„Оценката за футбола е винаги стадионът. Няма отбор, който да играе добре, да печели ида се развива и да не е пълен стадионът. Има ли резултати, инвестиции и бъдеще хората са на стадиона. Всичко друго означава да живееш в лъжа. Не може да чакаш фенклубовете да водят фенове на терена. Те си отговарят за организираните фенове, за пътувания на феновете, но иначе феновете на стадиона ги води отборът с играта си, не някой друг”.

Стоилов не вярва, че Наско Сираков някога ще работи в ЦСКА.

„Изобщо не мисля, че Сираков може да се замисли в ЦСКА. Несериозно е. Не мисля, че мястото му е там. Мястото му е на „Герена”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments