> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мъгла около новия акционер в Левски! На „Герена“ треперят за бюджета, докато умуват за Наско


Мъгла около новия акционер в Левски! На „Герена“ треперят за бюджета, докато умуват за Наско

0
0
247

Публикувана на: май 3, 2016

Ръководството на Левски ще се събере до десетина дни, за да обсъжда важни казуси за бъдещето на клуба. На сините им предстои свикването на Управителен съвет. На него ще бъде решаван бюджетът на отбора за следващия сезон. През пролетта той бе в рам­ките на около 6 милиона, ка­то в това число влизаше зим­ната селекция (около 1 милион лева), както и разходите по двете школи – на „Герена“ и стадион „Раковски“.

Шефове­те на сините искат този път доста по-рано да изготвят рамки, в които трябва да се вместят. Очаква се в близките дни да стане ясно и дали генералният спонсор на клуба ще придобие акции на сините. От компания­та трябваше да потвърдят дали имат такива намерения до началото на месец май. Срокът вече бе просрочен, а яс­ни сигнали за намеренията на спонсора нямаше. Поне не и пу­блични. А от придобиването или непридобиването на голям пакет акции ще зависят доста неща в Левски – включително и разчетите на бюджета.

От клуба ще се нагърбят и със задачата да изготвят спортно-техническа страте­гия. В нея ще залегне подробен план до кога какви резултати трябва да постигне отборът. И на база на тях ще се търси отговорност от спортно-техническия щаб – спортен директор и треньор. В мо­мента все още не е ясно дали заемащите тези постове в момента Георги Иванов – Гонзо и Стойчо Стоев ще останат на „Георги Аспарухов“ и след лятото, след като през миналия месец намекваха, че може и да напуснат.

„Тема Спорт“ информира, че все по-близо до завръщане в клуба е Наско Сираков. Голмайстор №1 в историята на сините из­гледа последните два дома­кински мача на тима от ложи­те на стадион „Георги Аспару­хов“. Той наблюдава внима­телно изявите на сините сре­щу Лудогорец, а след срещата не спести критики към игра­та им. Срещу Черно море Си­раков бе в компанията на спортния министър Красен Кралев и шефа на ДЮШ на ста­дион „Раковски“ Станислав Ан­гелов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments