> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Моряците на нож с Гонзо, за първи път двама от тях официално се оплакаха от терора на Иванов


Моряците на нож с Гонзо, за първи път двама от тях официално се оплакаха от терора на Иванов

0
0
196

През изминалата пролет Черно море не предостави нито един футболен аргумент, чрез който да докаже, че има място сред отборите, които ще представят България в европейските клубни турнири. От 18 февруари „моряците“ измъчиха феновете си, а и непредубедените зрители, с игра, лишена от идеи и нестандартни хрумвания. Само преди няколко дни се засякох с няколко футболисти на „моряците“ във варненско кафене. На въпроса ми „Момчета, какво става?! Защо нищо не играете този полусезон, защо мъчите себе си и феновете?“ – последва кратко мълчание. След няколко секунди размисъл единият от тях ме попита: „Драго, и как би се чувствал, ако след всяко излизане на вестника, където пишеш, излиза вашият шеф и в прав текст обявява пред цяла България, че ти за нищо не ставаш и те търпят само заради това, че не могат да вземат на този етап друг вместо теб… Тези изрази „с това разполагам“ и „с тези играчи толкова“ -направо ни смазват. Не е приятно да си сапун в ръцете на когото и да е! По този начин не можеш да бъдеш мотивиран допълнително, а само озлобен. Ако забелязвате, всеки от нас се страхуваше да поеме отговорността, най-малкото да стреля отдалеч, защото после ще е овикан. А се знае, че страхът от грешки допълнително налива олово в краката“, сподели играчът, който, по обясними причини, не пожела да цитираме името му.

Колегата му вметна, че капитанът Георги Илиев в две свои интервюта завоалирано е казал някои истини, но никой не е подхванал темата.

„Първият път Жорката (Георги Илиев -бел. авт.) каза: „Дано следващия мач изберем правилната тактика“, а втори път, който беше съвсем скоро, обяви, че сме ритали топката напред и след това сме бягали като мухи без глави“, каза футболистът.

Те хвърлиха и светлина около реакциите на наставника си Георги Иванов относно спечелената преди две години Купа на България от тима. „Като че ли треньорът изпитваше комплекс от спечелената от Черно море купа. Като доказателство за това мога да посоча, че плакатите и снимките в съблекалнята от паметната вечер при спечелването на Купата на България моментално бяха махнати, когато Гонзо, който по това време беше в Левски, се завърна на „Тича“, завърши футболистът.

Тези въпроси няма как да бъдат зададени на старши треньора на „моряците“, защото след всеки домакински мач пред журналистите застава неговият помощник Емо Луканов. Други пресконференции в тима не се дават. Отборът не тренира на „Тича“ и Гонзо не може да бъде намерен за коментар.

Драго Георгиев, „Меридиан мач“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments