> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Морето ще се хвали с ремонтиран стадион по Нова година, Адмирала не е изненадан от Гонзо


Морето ще се хвали с ремонтиран стадион по Нова година, Адмирала не е изненадан от Гонзо

0
0
240

Публикувана на: август 22, 2016

От Черно море обявиха кога точно ще стартира ремонтът на стадиона. Както е известно, през миналата седмица Министерството на младежта и спорта получи от Областна управа Варна преработения проект за реконструкция на „Тича“ и обяви процедура за избор на изпълнител.

„Ремонтът на стадиона ще започне на 1 октомври -заяви за медийна група „Черно море“ изпълнителният директор на варненци Марин Маринов. – Това ще се случи, когато бъдат изпълнени всички проекти, които се изискват от ММС“.

Срокът на ремонтните дейности ще е 60 дни, което означава, че Черно море ще може да се върне у дома чак за пролетния дял. Дотогава варненци ще приемат съперниците си в Каварна.

Моряците започнаха летящо сезона в Първа професионална лига. След четири кръга варненци са лидери с 10 точки от три победи и едно реми. Със същия актив зад тях е Дунав, на когото моряците гостуват в събота от 17:00 часа.

„Нормалните неща се случиха. Нищо ненормално и неочаквано“, бе краткият коментар на бившия старши треньор на Черно море Никола Спасов пред „Тема Спорт“. Той бе категоричен обаче, че повече на този етап не желае да коментира. Както е известно, специалистът бе изненадващо заменен от Георги Иванов-Гонзо, след като вече бе започнал работа по селекцията и подписал нов договор с клуба.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments