> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Монтана ще тръгва нагоре след мача с Верея


Монтана ще тръгва нагоре след мача с Верея

0
0
144

Публикувана на: септември 5, 2016

Старши треньорът на Монтана Стевица Кузмановски изрази надежда, че след мача срещу Верея отборът ще тръгне нагоре.

В мача със Спартак в петък неофициален дебют направи гръцкият защитник Христос Кондохристи, който предния ден подписа договор с Монтана. Доволен ли си от представянето му?
Христос е добър футболист, но е видно, че му липсва физическа подготовка. Надявам през тази седмица да навакса и да бъде на разположение за гостуването на Верея. Той е професионалист е и ще разчитам на него.

Чипев не игра…
Чипев имаше проблем от мача със Славия, когато му сцепиха главата. Наложи се хирургическа намеса и затова му дадох почивка.

А защо не пусна в игра юношеският нападател Александър Веселинов?
Да, само той не игра срещу Спартак. Реших в този мач да заложа в атака само на футболисти, на които ще мога да разчитам за предстоящите срещи от първенството. Но той се готви с първия отбор и чака своя шанс.

Двама нови футболисти дойдоха на проби. Румънският централен защитник Михай Лека и офанзивният полузащитник Крис Гади. Ще има ли и други нови до затварянето на трансферния прозорец?
Работим в тази посока и искам да привлечем още 1-2 качествени футболисти. Ако Михай и Крис са здрави и покажат, чесе намират в добра спортна форма ще ги вземем. И двамата имат добра визитна картичка, но ще видим.

Предстои гостуване на Верея. Разузнахте ли вече предстоящия си съперник?
Наясно сме с играта на Верея, имам информация. Но мен ме интересува преди всичко нашия отбор, гледаме си нашата игра. Работим, за да не допускаме грешки в защита и в атака да бъдем по-концентрирани.

Може ли Монтана да измъкне нещо от това гостуване в Стара Загора и ако победи ще се приеме ли това като изненада?
Когато си последен в таблицата всичко може да се тълкува като изненада. Но според мен от това, което показваме от началото на сезона, се вижда, че се опитваме да играем правилно. Категоричен съм, че малшанс в някои моменти и елементарни грешки в защита ни лишиха от още точки. Надявам се от мача с Верея отборът да тръгне нагоре. Влизаме в по-лека серия и трябва да се откъснем от дъното.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments