> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Монтана се надява Лудогорец да пести сили


Монтана се надява Лудогорец да пести сили

0
0
188

Публикувана на: август 20, 2016

Треньорът на Монтана Стевица Кузмановски заяви, че след като тимът му из­мъкна равенство от Левски на „Герена“, сега може да стори същото и срещу шам­пиона.

„Лудогорец безспорно е най-добрият отбор в българското първенство. Очаквам някои от титулярите му да получат почивка, за да бъдат съхранени за реванша с Виктория Пилзен. Старши треньорът Георги Дерменджиев обаче разполага с мно­го качествени и равностой­ни футболисти, така че на какъвто и състав да заложи – ще ни бъде много трудно. Въпреки това ще се опитаме да покажем добър футбол, а ако имаме и малко късмет, може да измъкнем нещо от тази среща“, заяви Кузмановски.

Той посочи, че може да на­прави промени в състава си, защото в последно време добре се справят Иван Иванов, Стивън Петков и Андреас Васев.

„Когато разпола­гаш с повече опции, е добре“, каза треньорът, който от­ново включи в групата 19 футболисти. Аут от двубоя е бразилският нападател Да­нило Соуса Монис-Бала, кой­то продължава да лекува кон­тузия в коляното. Възстановен от травма е сънародни­кът му Шоко, който е бивш играч на Лудогорец.

От вчера монтанци са на лагер в Русе.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments