> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мицански: Не само ЦСКА, почти всички от „А“ група ме искат


Мицански: Не само ЦСКА, почти всички от „А“ група ме искат

59 0

Публикувана на: август 16, 2016

Илиян Мица­нски говори пред „Тема Спорт“ за своето бъдеще. Нападателят, който поддържа фор­ма в родния си Сандански с местния Вихрен, не отрече, но и не потвърди, че е полу­чил оферта от ЦСКА. Прио­ритет на Мицански е продъл­жаване на кариерата в чужби­на.

„На всички е известно, че в момента съм в Сандански и тренирам с Вихрен, даже изиграх няколко мача. Изчак­вам за оферта от Германия. Имам нещо предвид за там. Ако не се получи, вече почти сигурно ще подпиша с бълга­рски клуб. Няма да имам никакъв проблем да си намеря такъв у нас. Честно казано, почти всички отбори от А група ми се обадиха, така че не се оплаквам от липса на интерес. Искам все пак да из­чакам до края на август за чужбина и след това ще взе­ма своето решение“, каза Ми­цански.

На въпрос дали е получавал предложение от ЦСКА, той отговори: „Не искам нищо да казвам. Както вече споменах – много отбори от България ме търсиха, но нека не посоч­вам кои са. Може и така да се каже – нито потвърждавам, нито отричам за ЦСКА“, до­бави нападателят.