> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Митов намекна, че е наясно кои ще гони – каза кога ще го обяви публично


Митов намекна, че е наясно кои ще гони – каза кога ще го обяви публично

31 0

Публикувана на: май 12, 2017

Наставникът на Левски Николай Митов остана разочарован от загубата с 1:2 от Локомотив (Пловдив). Треньорът заяви, че след 31 май ще се разбере кои футболисти не стават за тима от “Герена”.

“Стана добър мач. Поздравявам Локомотив за победата. За жалост загубихме. Допуснахме голова ситуация от статично положение за нас, ще го кажа на футболистите. Обяснявам си пропуските с липса на достатъчно класа. Допускаме грешки, които не трябва да се допускат. Аз искам да видя на кого мога да разчитам през новия сезон. Ще видите кои не стават за Левски след 31 май. Не искам да коментирам дали има класа в отбора, или няма. Не е моя работа да коментирам колко пари ще имаме за лятна селекция. Излизаме срещу Лудогорец за победа на “Герена”. Нямаме цел второто място. Имаме за цел Лига Европа. Като не сме шампиони… Ще видим откъде ще вземем футболисти през лятото”, заяви Митов.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaЛевскиНиколай Митов