> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Митко има шанс да стане отново Бербатов САМО в ЦСКА! Иначе ще се пенсионира като Барби


Митко има шанс да стане отново Бербатов САМО в ЦСКА! Иначе ще се пенсионира като Барби

0
0
23

Публикувана на: септември 13, 2016

Димитър Бербатов е точно 100 дни на трудовата борса. Мениджърът му Емил Данчев го предлага като Бойко Борисов ядрен реактор. Във втората дивизия на Англия, в първата на Катар, в средната на Италия, абе навсякъде, където някой има излишни милион, милион и половина.

Което е обидно за един от най-скъпите трансфери в историята на футбола. Бербатов е прекалено богат, за да търси последно 10. На него му трябва един последен трансфер, с който да се сбогува с футбола наистина като Бербатов. Това във футболоубивачницата Чемпиъншип няма да стане. Видя се, че и Гърция не е вариант. А в Турция с това военно положение подобни бавни субекти направо ги арестуват.

Димитър има само един ход – ЦСКА!Направи ли го, отново ще стане Бербатов! Влиза в историята и излизане от там няма. Ще подаде ръка на клуба, който го изстреля там, където скоро български играч няма да се рее. Около Митко може да се изгради следващия шампионски отбор на ЦСКА, той ще носителят на онзи армейски дух, който сега липсва. Бербатов ще обедини и върне публиката на стадиона. И не на последно място, Митко най-накрая има възможност да вкара гол на Левски!

В противен случай след ПАОК и още едно-две подобни извращения, рискува един ден да се пенсионира просто като…Барби. Което ще е тъжен край за най-добрия ни футболист в последните 15 години!

Споделете
0
0

Comments