> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Министър Кралев: Взаимоотношенията между държавата и БФС минаха на друго ниво


Министър Кралев: Взаимоотношенията между държавата и БФС минаха на друго ниво

0
0
247

Публикувана на: януари 8, 2017

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изрази надежда държавата да бъде винаги до Българския футболен съюз, както го правеше Министерството на младежта и спорта през последните 2 години. Това той заяви по време на церемонията „Футболист на годината“, в която за номер 1 за 2016 г. бе избран играчът на Спартак (Москва) Ивелин Попов. Министър Кралев връчи статуетката за най-добър треньор, която бе спечелена от наставника на Лудогорец Георги Дерменджиев.

„Пожелавам здраве и късмет на всички българи и много успехи на нашите спортисти през Новата 2017 година. Благодаря на господин Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз за изключителното сътрудничество през последните две години, през които взаимоотношенията между БФС и държавата минаха на съвсем друго ниво. Направихме доста хубави неща, но аз се гордея най-много с Програмата за развитие на детско-юношеския футбол, която се надявам да даде много добри резултати в най-близко бъдеще. Тя ще се реализира и през 2017 г., защото сме изключително доволни от нейното първо издание. Вярвам, че заедно ще бъдем свидетели на един възход на българския футбол и се надявам, че държавата ще бъде винаги до Българсия футболен съюз така, както беше през последните две години“, заяви министър Кралев.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaБФСМинистър Красен Кралев

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments