> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Минев и Дерменджиев надуха разградския балон – ще полетят ли утре или ще се спукат шумно


Минев и Дерменджиев надуха разградския балон – ще полетят ли утре или ще се спукат шумно

0
0
294

Публикувана на: септември 27, 2016

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев и най-опитният играч в отбора Йордан Минев надуха балона на Орлите преди мача с ПСЖ утре. Първият изреди успехите на клуба след поемането му от Кирил Домусчиев, а вторият направо си се закани на френския хегемон.

„Лудогорец е млад отбор, на 6 години, но е един изключително перспективен проект. Собствениците построиха нова база, 5 години шампион на България, две участия в груповата фаза на ШЛ, участие в Лига Европа… Доста трудно е да се пренастроим от нашето първенство към ШЛ и обратно, но футболистите разбраха, че трябва да играят равномерно. Мотивацията срещу ПСЖ е много различна, но трябва да играем и в българското първенство. ПСЖ още търси себе си и стила на треньора, но в крайна сметка това е един много силен тим“, сподели Дерменджиев на пресконференцията, а Минев допълни със силни думи.

„“За мен не е проблем да играя и вляво, и вдясно. Където реши треньорът, там ще играя и се надявам да се представя добре. Гледахме 3-4 дена видео, не само на Ди Мария, а на целия отбор и се надявам, че ще успеем да ги надиграем в утрешния двубой.Всеки футоблист се мотивира сам. Като отбор мисля, че не сме слаби и утре ПСЖ ще го усети.За мен няма значение кога и с кого играем, но е добре, че след добрия резултат в първия мач излизаме сега домакини и се надявам, че ще повторим добрите игри отпреди.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments