> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Милко Георгиев: С отбора от „В“ група нямаше как да бием с по 100:0 в Първа лига! Феновете вярват в този ЦСКА


Милко Георгиев: С отбора от „В“ група нямаше как да бием с по 100:0 в Първа лига! Феновете вярват в този ЦСКА

0
0
203

Публикувана на: септември 14, 2016

Милко Георгиев от утре официално ще бъде назначен за административен и търговски директор на ЦСКА разкри самият той пред Диема Спорт. Георгиев коментира неубедителният старт на сезона на „червените“, но категорично изрази мнение, че няма драма от представянето на отбора, защото на „Армията“ вече се говори само за футбол и тимът има нужда от време, за да се сработи и реализира потенциала си.

„Не е толкова срамно представянето. Напрежение в ЦСКА винаги е имало и това е нормално, в другите клубове е по-малко. Неприята загуба беше, но в процеса на изграждане на нов и конкурентен отбор, това е нормално. Не се притесняваме, защото спорта е това – победи и загуби. Ръководството и феновете вярват в този отбор, на който му е нужно време. Този фалстарт не е фатален при формата на шампионата.

Всеки нов треньор, независимо от визитката си, има нужда от време. Йорданеску работи с много малка част от отбора, тъй като имаме много национали. Той нямаше времето да въведе това, което иска. Играчите, които взехме, имат нужда от време да навлязат в кондиционен ритъм. Визитката му не е пребогата, но собствениците добре са проучили възможността точно той да е начело на отбора. Присъствах на разговорите с него и ми направи впечатление на амбициран и можещ човек. Той е бил и в Стяуа, значи знае къде е дошъл.

ЦСКА и друг път е печелил купата, а след това е тръгвал неубедително. Това няма нищо общо със старта на сезона ни. Миналата година през цялото време обяснявахме, че „В“ група е едно, а професионалният футбол е съвсем различно. Ако е имало някой, който си е мислел, че този отбор ще бие с 15 или 100 на нула… Във „В“ група отборът се готвеше на професионално ниво. Беше ясно, че ще има промени. Няма драма и нищо фрапантно от началото на сезона ни.

Причините да освобождаваме играчи са спортно-технически, не бих искал точно аз да взимам отношение по този въпрос. Идеята на ръководството е, че новите играчи са по-добри от освободените. Това е отборът на ЦСКА в момента“, каза Георгиев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments