> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мика Стоичкова пропуска сватбата на сестра си


Мика Стоичкова пропуска сватбата на сестра си

0
0
285

Публикувана на: август 23, 2016

Мика Стоичкова ще пропусне сватбата на сестра си Христина. Сватбата на годината ще се състои тази неделя, на 28 август в София, но по ирония на съдбата терминът на бременната в деветия месец Мика е само няколко дена след това. Затова майка й и баща й категорично й забранили да идва за събитието от Маями, където живее. Мика се опитала да спори, но лекарите я убедили, че е рисковано да пътува в деветия месец. „Ако контракциите започнат в самолета, кой ще помогне?“, били аргументите, които убедили младата Стоичкова да си остане в Маями с мъжа си Айкут.

Самата Мика се омъжи месец преди сестра си. Церемонията й беше съвсем скромна. За сметка на това Христина очаква 200 гости в баровския хотелски комплекс на Вальо Златев. Роднините на младоженеца Лука Белич вече са започнали да пристигат в България в очакване на щастливото събитие, издадоха пред „Всеки ден“ запознати. Двамата млади направили опит да отложат датата за след раждането, така че Мика и Айки също да присъстват. Не успели обаче да го направят заради звездата, която поканили да пее на тържеството им, твърдят запознати.

Става въпрос за сръбския певец Мирослав Илич. Той е пръв приятел с тъста Ицо Стоичков, но графикът му бил плътно зает. Христина и Лука чакали две години за сватба след годежа си и част от причините била именно невъзможността на Илич да ги впише в програмата си, твърди светската клюка. Ако се бяха отказали от тази дата, най-вероятно щеше да се наложи да чакат още поне година. Веднага след сватбата Стоичкови и зет щели да тръгнат за Маями, за да не изпуснат раждането на Мика.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments