> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мениджърът на „червената“ школа: Гриша Ганчев задейства машината, 90% от ЦСКА ще е български


Мениджърът на „червената“ школа: Гриша Ганчев задейства машината, 90% от ЦСКА ще е български

0
0
219

Публикувана на: септември 17, 2016

Мениджърът на ДЮШ на ЦСКА Стефан Яръмов обяви, че до един месец повечето отбори от школата на „червените“ ще започнат да играят домакинските си срещи на базата в Панчарево. В момента двата терена са готови, но трябва да бъдат направени съблекални и още подобрения, за да може там да се провеждат мачове от Елитните групи.

„Имам уверението на ръководството, че след един месец ще играем на Панчарево“, каза Стефан Яръмов в интервю за Viasport.bg.

Новият мениджът на школата на ЦСКА разказа за организацията, промените и плановете за развитие на ДЮШ на „червените“.

„Школата започна да работи по нормален начин. Имаме 10 треньори. Оставихме по 22-ма футболисти във всеки отбор. Взехме немска екипировка на стойност 100 000 евро“, разкри Яръмов. Той коментира и горещата тема за „истинското“ ЦСКА.

„Димитър Телкийски си вкара автогол с думите, че не знае с кого е играл. По-обидно е да те бие някой, който не познаваш, каза Яръмов. – Ние не пречим на другото ЦСКА. Синовете на Валентин Илиев играят в школата на ЦСКА, внукът на Ангел Рангелов също е при нас. Това са деца на ЦСКА, които искат да се развиват.“

Той е убеден, че до 2-3 години 90 процента от играчите на първия отбор ЦСКА ще бъдат българи.

„Г-н Ганчев знае, че в ЦСКА най-важното са резултатите. Той иска на първо време да задвижи машината. ЦСКА да бъде сред водещите отбори. Тук нямаме време. В момента, в който българите са готови да играят, те ще играят“, каза Яръмов.

Какво още заяви Стефан Яръмов за школата, треньорите, селекцията, представянето на отборите от ДЮШ на ЦСКА, какви са основните цели и кога школата на „червените“ ще се превърне в академия, вижте в интервюто на специалиста:

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments