> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Медиите в Перу категорични: Деса си тръгва от Левски


Медиите в Перу категорични: Деса си тръгва от Левски

0
0
281

Публикувана на: юли 25, 2016

Скандалът между Люпко Петрович и Хеан Деса намери сериозен отзвук в перуанските медии. Както е известно, след отпадането на Левски от Марибор двамата размениха остри реплики, като Деса е бил силно недоволен от факта, че игра по-малко от 10 минути. Люпко Петрович пък яростно го отпрати към съблекалнята, а преди това се оплака от факта, че перуанецът не е дошъл навреме за старта на подготовката.

Всичко това накара местното издание elbocon да напише, че в скоро време Деса може да си стегне багажа, ако нещо в статута му не се промени. Изданието разкрива, че основната цел на перуанеца е да си върне мястото в националния отбор на страната си, след като на последното издание на Копа Америка много добре са се представили други млади футболисти. Колегите разкриват също така, че Деса напуска Монпелие преди да дойде в Левски поради факта, че не играе достатъчно. Други медии в Перу пък също прогнозират, че ако това се повтори и на „Герена“, може бързо да си тръгне.

Всички тези информации идват след едва два мача от старта на сезона, които бяха в турнира Лига Европа. Тепърва стартира сезонът в българския елит и със сигурност Деса ще получава шансове, макар вече да си навлече гнева на треньори и шефове след скандала.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments