> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Медиите в Перу категорични: Деса си тръгва от Левски


Медиите в Перу категорични: Деса си тръгва от Левски

0
0
317

Публикувана на: юли 25, 2016

Скандалът между Люпко Петрович и Хеан Деса намери сериозен отзвук в перуанските медии. Както е известно, след отпадането на Левски от Марибор двамата размениха остри реплики, като Деса е бил силно недоволен от факта, че игра по-малко от 10 минути. Люпко Петрович пък яростно го отпрати към съблекалнята, а преди това се оплака от факта, че перуанецът не е дошъл навреме за старта на подготовката.

Всичко това накара местното издание elbocon да напише, че в скоро време Деса може да си стегне багажа, ако нещо в статута му не се промени. Изданието разкрива, че основната цел на перуанеца е да си върне мястото в националния отбор на страната си, след като на последното издание на Копа Америка много добре са се представили други млади футболисти. Колегите разкриват също така, че Деса напуска Монпелие преди да дойде в Левски поради факта, че не играе достатъчно. Други медии в Перу пък също прогнозират, че ако това се повтори и на „Герена“, може бързо да си тръгне.

Всички тези информации идват след едва два мача от старта на сезона, които бяха в турнира Лига Европа. Тепърва стартира сезонът в българския елит и със сигурност Деса ще получава шансове, макар вече да си навлече гнева на треньори и шефове след скандала.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments