> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

МВР разследва вандалските прояви срещу БФС


0
0
278

Полицията в София започва две разследвания след протеста срещу ръководството на Българския футболен съюз (БФС), който се проведе в четвъртък. Те са за вандалски прояви, както и заради счупен нос на един от униформените, които охраняваха събитието.

Служители от 6-о РПУ в София са посетили сградата на БФС в Бояна днес. За целта на разследването се събират видеозаписи от медиите, които излъчваха на живо, както и от охранителните камери на футболния съюз.

Протестите в четвъртък преминаха с хвърляне на кивита по фасадата на базата, както и на бутилки. Главни действащи лица бяха деца, които трошаха, замерваха и псуваха.
От тук следва да се зададат редица въпроси – Ще се намеси ли Държавната агенцията за закрила на детето след вчерашния протест? Защото поне до момента тя скандално мълчи. Децата не бива да присъстват, не бива да участват в такива ужасяващи дейности. Категорично! И защо търтеите държавни чиновници все още се мотаят и не са дали гласност за проверки, свързани с вандалщината пред сградата на Българския футболен съюз в Бояна?

Лидерът на опозицията Димитър Бербатов, който подкрепи протеста обаче изрази несъгласие с действията на част от хората и ги призова да няма ексцесии или нецензурни скандирания.
До протеста се стигна след решение на БФС от 23 март за изхвърлянето със замах на повече от 100 клуба. Пет дни по-рано Димитър Бербатов беше избран за президент на БФС от към 80 клуба на конгрес, организиран от самия него.

Снимка: Дспорт

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx