> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Манолев: Слязох от самолета и г-н Ганчев ме поиска в ЦСКА! Усещам тежестта, която ще падне върху мен


Манолев: Слязох от самолета и г-н Ганчев ме поиска в ЦСКА! Усещам тежестта, която ще падне върху мен

43 0

Публикувана на: септември 21, 2016

Станислав Манолев направи интересно разкритие за трансфера си в ЦСКА. Фланговият футболист сподели, че още при слизането от самолета на родна почва, е бил потърсен от Гриша Ганчев, който му е предложил да заиграе на „Армията“.

„Още след като ми свърши договорът с Кубан г-н Ганчев ми се обади. Точно слязох от самолета и ми звънна телефона и той ми каза „Идвай в ЦСКА“. После се видяхме и поговорихме. Обещах ме, че ако няма оферта от чужбина ще дойда в ЦСКА. Имаше такива предложения, но нищо съблазнително“, сподели Манолев пред Livesport.bg и допълни, че до две седмици се надява да е в най-доброто си състояние.

„Публиката на „Армията“ е невероятна, най-добрата в България, но мисля, че срещу Черно море можеше да дойдат още фенове. Всичко си зависи от нас. Добре, че победихме накрая. Има много нови момчета, играхме за първи път заедно. Има още какво да изчистим в завършващата фаза, и се надявам съвсем скоро да видите един съвсем друг отбор.

С треньор говорим всеки ден. Той е много комуникативен, и обяснява мнго добре какво иска. Тактика, схема на игра. Има европейско мислене. Усещам, че върху мен ще падне голяма тежест. Надявам се съвсем скоро да играя на максимума“, каза още Манолев и призна, че в отбора вече мислят за мача с Левски. Той заяви и, че целите са ясни – титла и купа, а Лудогорец не го интересува как играе, защото ЦСКА излиза да бие във всеки мач.