> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Малко Куче, секс с Левски има ли!?


Малко Куче, секс с Левски има ли!?

0
0
243

Публикувана на: октомври 19, 2016

Преди да започнем по същество, първо един факт и един коментар. Фактът

Близо 5000 ЕГН-та и други лични данни на студенти изтичат от Софийския университет. В публикация на в. „Капитал“ се твърди, че виновните за това са в поделение „Социално-битово обслужване“. Негова служителка пък е била кандидат за депутат от ДПС. Подозренията са, че данните на студентите са изтекли към партийната централа. Шеф на това поделение в СУ е Юрий Кучев.

Цитатът Появява се по време на студентската окупация на „Климент Охридски“ като знак на протест срещу назначението на Делян Певски за шеф на ДАНС. „Шуробаджанащината е пуснала дълбоки корено доста отдавана в самия Университет…Колко пари прахосва Юрий Кучев за граждански договори на приятели и как провежда Обществените поръчки. Пък цица хитреца и от БФС“.

Да припомним и друго – по онова време доцент Кучев е сред хората в университета, които осъждат протестите срещу Пеевски. Пък да припомним и трето: Делян Пеевски е човекът, който лично Бойко Борисов посочи като преял с държавни поръчки.

СЕГА КЪМ НАШИ ДНИ… Вчера палавата дисциплинарна комисия на Юрий Страшимиров Кучев (изрично наблягаме на второто име на доцента, защото то го направи такъв ) наказа ЦСКА с 1 мач лишаване от домакинство. Другарят Кучев („другарството“ не е случайно) обясни, че то е заради хвърлените бутилки, които видял на подхвърления му от ПФК Левски доказателствен видеоматериал. И опъна ушите на делегата, че не видял как в краката на другаря Спас Русев паднала изгаснала факла.

Веселин Минев, затова, че напсува и наплю дете, което подава топките, което по-късно му донесе и залпа с бутилки, не е наказан.

Левски

, затова, че публиката му опъна транспаранти със свастики точно срещу централната трибуна, не е наказан.
Левски, затова, че публиката му се изгаври с християнската църква, не е наказан.
Левски, затова, че публиката му нахлу на пистата сед последния съдийски сигнал и посегна на полицаи, не е наказан. На хунтата от Сектор Б единствено е направена другаарска забележка, че няма право да открадне чак пък 15 струйника на противопожарни кранове. Десетина може… Сега да попитаме нещо другаря Кучев (който ама никой в БФС не нарича кучето на ДПС-депутатина Камен Костадинов). Защо, когато работниците на другаря Спас Русев го сезират, той веднага взима решения, без дори да е изчакал другата страна? Експедитивност? ОК, ама надали! Морал? В никакъв случай! Ако в тази комисия имаше капка морал, както изхвърли Литекс в „Б“ група, така трябваше да прати там и Левски, след като синята хунта преби полицаи в Благоевград. И го направи на стадиона, колкото и след това Кучков да лаеше, че ченгетата си получили заслуженото зад последния ред седалки, което вече не било чак толкова укоримо по правилник. И г-н Кучев, къде беше морала на комисията, когато медиите ви сезираха за видеозапис, на който се вижда как Ангел Петричев удря съдия!?

Стига вече глупости, Кучков. Ясно е, че шамаросвахте преди Литекс, а сега ЦСКА, защото зад тези проекти е Гриша Ганчев. А той е неприятен на разни приятни хорица като Камен Костадинов и Делян Пеевски.

Всъщност Кучев познава ли Краля на обществените поръчки?.  И заради това (не)познаване ли следващата събота целият сектор В на пустеещия „Българска армия“ ще е в плакати „Кучки на Пеевски“ и „Малко Куче, секс с Левски има ли?“
ПП: Някъде може да съм объркал имената на Кучев и Кучкова. Грешката е вярна, от една порода са.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments