> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ма(ла)ма мия!


Ма(ла)ма мия!

0
0
265

Дата: април 21, 2016

Еуфорията от двете победи с по 2:0 и класирането на финала за купата ще владее ЦСКА и феновете на „червените“ в следващите дни. Футболистите и Христо Янев също ще празнуват заслужено, защото изиграха 180 минути, които ще ги вкарат в историята на българския футбол. Голмайсторите от Стара Загора Самир Аясс и Борис Галчев, както и тези от снощи Преслав Йорданов и Николай Цветков ще оберат заслужени лаври, но ако се замислите три от четирите гола дойдоха след пробиви отляво на атаката. Там, където играе Станислав Маламов. Крилото побърка национала Атанас Зехиров, който до преди 1 месец минаваше за най-стабилният десен бек в България. Малама разби на пух и прах всички суперлативи изсипани по адрес на Зехиров, но остана в сянката на голмайсторите и голямото отборно постижение.

Станислав никога не се е бутал да бъде център на внимание или звездата под светлината на прожекторите, но винаги играта му е изпъквала по един специфичен начин. Маламов е от един изчезващ вид в българския футбол – той е истинско крило, каквито вече се броят на пръстите на едната ръка у нас. Друг такъв е Спас Делев, но той не се запомни с нищо пред вратата на бившия си отбор за два мача.

Периодът в разпадащия се в движение Хасково миналата година закали нервите на Маламов, а контузиите, които го преследваха през сезона до сега, сякаш никога не ги е имало. Момчил Цветанов, който минава за любимец на Гриша Ганчев и един от най-креативните флангови играчи у нас, търка пейката за сметка на Станислав, който върша като за последно из отбраната на Берое.

Маламов можеше да се озове и в Левски преди няколко години, но трансферът не се случи. Както и няколко провалени опита за излизания зад граница. Явно съдбата си знае работата и Станислав си падна на мястото в ЦСКА. Няма значение, че „червените“ са във „В“ група. Крилото има достатъчно мачове в елита, за да го познават всички и да са наясно с качествата, които притежава. За първи път обаче в кариерата му, от както е в ЦСКА, Маламов заслужава наистина огромно браво, защото показа всичко, което може. Нищо не му тежи и не го дърпа назад, Станислав прави това, което се иска от него и го прави по най-добрия начин.

Всичко се описва с две думи – Ма(ла)ма мия!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments