> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Майкъла: ЦСКА е отбор на феновете, а Берое – на държавата


Майкъла: ЦСКА е отбор на феновете, а Берое – на държавата

0
0
223

Публикувана на: март 31, 2016

Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев заяви, че „червените“ ще елиминират Берое в турнира за Купата на България. Той добави, че Висшата лига трябва да се казва Селска лига.

„Още преди два месеца казах, че не съм чувал по-несериозна идея от тази за Висшата лига. Не е важна някаква Висша лига, а ЦСКА. Формат като Висша лига, в който трябва да декларираш бюджет, да имаш осветление, трибуни като хората, терен, е трудно да се осъществи. Та погледнете, че на някои стадиони няма тоалетни… Каква Висша лига?! По-скоро трябва да се казва „Селска лига“, каза пред „Тема Спорт“ бизнесменът.

„Видяхте Стойне Манолов каква база е направил на „Царско село“. Инвестира правилно парите. Когато всеки отбор има подобни условия, може да говорим за Висша лига. Стойне Манолов е прав, че ЦСКА трябва задължително да бъде в „А“ група. Едно участие в областна група ще убие клуба. Убеден съм, че ще отстраним Берое на полуфиналите. В Стара Загора ЦСКА ще падне с 1:2, а в София ще спечелим с 1:0. Това е моята прогноза. Въпреки че ЦСКА в момента не отговаря на условията на Берое. Те имат бюджет от 6 милиона и се борят за Европа, а ние сме във „В“ група с един милион бюджет. Берое е отбор на държавата, а ЦСКА на феновете“, добави Майкъла.

Той коментира и бюджета на Левски: „Прибират около 7-8 милиона от рекламодатели. Това е бюджетът. Според мен тези спонсори се дължат 50% на държавата и 50% на ръководството им“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments