> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Майкъла съвсем изтрещя! „Кой е Стоичков в ЦСКА, че взима решенията?“


Майкъла съвсем изтрещя! „Кой е Стоичков в ЦСКА, че взима решенията?“

0
0
166

Публикувана на: ноември 9, 2016

Бившият защитник и екс-шеф на „Армията“ Георги Илиев-Майкъла съвсем изтрещя и скочи срещу това, че Христо Стоичков е един от хората, които взимат решенията в ЦСКА.

„Да, Ицо е легенда на ЦСКА, обаче какъв акционер е, като не дава 1 лв. в бюджета. Според мен тези, които издържат отбора трябва да вземат решение. Чух, че преговарят със Стойчо Младенов. А аз за него съм си казал мнението. Той е от гробокопачите на ЦСКА. За мен най-правилният вариант за нов треньор е Любослав Пенев. Нека той да поеме отбора. Любо има и знанията, и авторитета да вдигне отбора. Но явно нещо пречи да стане той. Отново казвам, решението трябва да го вземат собствениците.“

„Пишете, че предлагам Христо Стоичков за треньор на ЦСКА. След като толкова пази този румънец чак от Маями, нека той да го наследи. Да доведе екипа от помощници, с които дойде през 2013 година на „Армията“ (б.а. – Петко Петков и Стефан Генов бяха тогава за кратко заедно с Камата)“, каза Майкъла.

Както е известно, ЦСКА официално подкрепи Едуард Йорданеску след загубата в Разград. Христо Стоичков беше подписан под декларацията в защита на треньора. Лично Камата доведе Младши за треньор след уволнението на Христо Янев. Ицо не пожела Любослав Пенев, тъй като последният не уважи бенефиса му тази година. Той се обади на своя приятел Джика Хаджи, който му препоръча неизвестния досега у нас специалист.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments