> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Майкъла съвсем изтрещя! „Кой е Стоичков в ЦСКА, че взима решенията?“


Майкъла съвсем изтрещя! „Кой е Стоичков в ЦСКА, че взима решенията?“

0
0
46

Публикувана на: ноември 9, 2016

Бившият защитник и екс-шеф на „Армията“ Георги Илиев-Майкъла съвсем изтрещя и скочи срещу това, че Христо Стоичков е един от хората, които взимат решенията в ЦСКА.

„Да, Ицо е легенда на ЦСКА, обаче какъв акционер е, като не дава 1 лв. в бюджета. Според мен тези, които издържат отбора трябва да вземат решение. Чух, че преговарят със Стойчо Младенов. А аз за него съм си казал мнението. Той е от гробокопачите на ЦСКА. За мен най-правилният вариант за нов треньор е Любослав Пенев. Нека той да поеме отбора. Любо има и знанията, и авторитета да вдигне отбора. Но явно нещо пречи да стане той. Отново казвам, решението трябва да го вземат собствениците.“

„Пишете, че предлагам Христо Стоичков за треньор на ЦСКА. След като толкова пази този румънец чак от Маями, нека той да го наследи. Да доведе екипа от помощници, с които дойде през 2013 година на „Армията“ (б.а. – Петко Петков и Стефан Генов бяха тогава за кратко заедно с Камата)“, каза Майкъла.

Както е известно, ЦСКА официално подкрепи Едуард Йорданеску след загубата в Разград. Христо Стоичков беше подписан под декларацията в защита на треньора. Лично Камата доведе Младши за треньор след уволнението на Христо Янев. Ицо не пожела Любослав Пенев, тъй като последният не уважи бенефиса му тази година. Той се обади на своя приятел Джика Хаджи, който му препоръча неизвестния досега у нас специалист.

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия