> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Майкъла: Стойчо да се откаже от парите, и без това е виновен за огромните дългове


Майкъла: Стойчо да се откаже от парите, и без това е виновен за огромните дългове

0
0
374

Дата: януари 17, 2016

Бившият изпълнителен директор и футболист на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла пусна стрели по посока Стойчо Младенов по повод декларацията на последния, че няма да си търси дължимото от клуба. Според Майкъла е редно бившият треньор да даде обяснение как са натрупани тези дългове.

„Човек трябва да е свършил работа, за да заслужи такива пари. Нека да подпише документи, а не само да говори и да пуска декларации. Но като цяло виждаме, че ЦСКА има безумни задължения към играчи с по нула минути, които си чакат 600 000 лева от клуба. Подобни задължения са формирани от игра между треньори и мениджъри за комисиони. Трансферни схеми – на това се дължат тези дългове. И трябва да се изкарат на бял свят, а не да прикриват. Според мен в ЦСКА трябваше да остане адвокат Радостин Василев.

Той е наясно с всичко и можеше да спести някои от дълговете, защото познава схемите между треньора и мениджърите. Но не би. Дойде Томов и го изгони. В настоящата ситуация е време вече Гриша Ганчев да излезе и да каже какво иска да направи. Да реши и ние всички ще го подкрепим. Без значение дали е оздравяване или купуване на чужд лиценз. Няма време за губене. Аз лично като бизнесмен смятам, че най-лесният вариант е купуването на чужда лиценз. От гледна точка на бивш футболист и четирикратен шампион с ЦСКА съм за оздравяване. Но каквото избере Ганчев, това ще бъде“, казва Майкъла пред „Тема Спорт“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments